Nabeschouwing Real Madrid - Alcoyano (3-0) || Copa Del Rey 2012/2013

Dinsdag 27 november 2012 - 21:30 uur

In de Copa Del Rey 2012/2013 neemt Real Madrid het dinsdag 27 november 2012 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Alcoyano. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Alcoyano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Alcoyano (3-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Real Madrid en Alcoyano is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 71e minuut dacht Real Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van A. di María. Helaas voor Real Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 72e minuut kreeg Javi Selvas van Alcoyano voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Alcoyano de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. José Callejón dacht na 89 minuten te scoren voor Real Madrid, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 91e minuut scoorde Real Madrid via José Callejón, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Real Madrid - Alcoyano
3
0
LIVE Real Madrid - Alcoyano 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Alcoyano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Wissel Real Madrid Wissel Fábio Coentrão voor Albiol Real Madrid
41' Wissel Alcoyano Wissel Fran Piera voor Dani Fernández Alcoyano
42' Gele kaart Alcoyano Gele kaart voor Arkaitz Alcoyano
47' Gele kaart Alcoyano Gele kaart voor Javi Selvas Alcoyano
47' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Ricardo Carvalho Real Madrid
49' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Jose Rodriguez Real Madrid
52' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor M. Özil Real Madrid
61' Wissel Real Madrid Wissel A. di María voor D. Cheryshev Real Madrid
63' Wissel Alcoyano Wissel Julio de Dios voor Kike Tortosa Alcoyano
69' Wissel Real Madrid Wissel K. Benzema voor Álvaro Morata Real Madrid
71' Doelpunt Real Madrid Doelpunt A. di María Real Madrid
72' Tweede gele kaart Alcoyano Tweede gele kaart voor Javi Selvas Alcoyano
78' Wissel Alcoyano Wissel Edu Silva voor David Torres Alcoyano
85' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor A. di María Real Madrid
89' Doelpunt Real Madrid Doelpunt José Callejón Real Madrid
91' Doelpunt Real Madrid Doelpunt José Callejón Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Alcoyano
Opstellingen Real Madrid - Alcoyano

Voorbeschouwing Real Madrid - Alcoyano

Real Madrid en Alcoyano spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Alcoyano in de Copa Del Rey vond plaats op 31 oktober 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Real Madrid favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Alcoyano slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.