Nabeschouwing Real Madrid - Celta de Vigo (1-2) || Copa Del Rey 2016/2017

Woensdag 18 januari 2017 - 21:15 uur

In de Copa Del Rey 2016/2017 neemt Real Madrid het woensdag 18 januari 2017 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Celta de Vigo (1-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Real Madrid en Celta de Vigo is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 64e minuut dacht Celta de Vigo op voorsprong te komen via een doelpunt van Iago Aspas. Helaas voor Celta de Vigo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 69e minuut was het Real Madrid dat via Marcelo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Jonny Castro dacht na 70 minuten te scoren voor Celta de Vigo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

LIVE Real Madrid - Celta de Vigo 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Sergio Ramos Real Madrid
42' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor M. Díaz Celta de Vigo
45' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor P. Hernández Celta de Vigo
53' Wissel Real Madrid Wissel Álvaro Morata voor Marco Asensio Real Madrid
64' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Iago Aspas Celta de Vigo
69' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Marcelo Real Madrid
70' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Jonny Castro met assist van Iago Aspas Celta de Vigo
71' Wissel Real Madrid Wissel M. Kovačić voor Lucas Vázquez Real Madrid
80' Wissel Real Madrid Wissel K. Benzema voor Danilo Real Madrid
82' Wissel Celta de Vigo Wissel Sergi Gómez voor Iago Aspas Celta de Vigo
87' Wissel Celta de Vigo Wissel P. Sisto voor T. Bongonda Celta de Vigo
89' Wissel Celta de Vigo Wissel J. Guidetti voor D. Wass Celta de Vigo
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Celta de Vigo
Opstellingen Real Madrid - Celta de Vigo

Voorbeschouwing Real Madrid - Celta de Vigo

Real Madrid en Celta de Vigo spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Celta de Vigo in de Copa Del Rey vond plaats op 9 januari 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Real Madrid als Celta de Vigo wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.