Nabeschouwing Real Zaragoza - Granada (1-0) || Copa Del Rey 2012/2013

Woensdag 31 oktober 2012 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2012/2013 neemt Real Zaragoza het woensdag 31 oktober 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Granada.

Via de Real Zaragoza - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Zaragoza - Granada (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Real Zaragoza en Granada is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Real Zaragoza. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 79e minuut dacht Real Zaragoza op voorsprong te komen via een doelpunt van Aranda. Helaas voor Real Zaragoza werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Real Zaragoza - Granada
1
0
LIVE Real Zaragoza - Granada 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Zaragoza - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Real Zaragoza Gele kaart voor C. Săpunaru Real Zaragoza
39' Gele kaart Granada Gele kaart voor Juanma Ortiz Granada
54' Wissel Real Zaragoza Wissel L. Wilchez voor F. Zuculini Real Zaragoza
58' Gele kaart Real Zaragoza Gele kaart voor Álvaro González Real Zaragoza
68' Wissel Granada Wissel F. Orellana voor Y. El-Arabi Granada
69' Gele kaart Granada Gele kaart voor A. Nyom Granada
69' Wissel Real Zaragoza Wissel Hélder Postiga voor Víctor Rodríguez Real Zaragoza
73' Wissel Granada Wissel Lucena voor Y. Brahimi Granada
79' Doelpunt Real Zaragoza Doelpunt Aranda Real Zaragoza
79' Wissel Granada Wissel O. Ighalo voor A. Floro Flores Granada
81' Wissel Real Zaragoza Wissel S. Babović voor Edu Oriol Real Zaragoza
86' Gele kaart Granada Gele kaart voor Mainz Granada