Nabeschouwing Recreativo Huelva - Levante (1-0) || Copa Del Rey 2013/2014

Zaterdag 7 december 2013 - 22:00 uur

In de Copa Del Rey 2013/2014 neemt Recreativo Huelva het zaterdag 7 december 2013 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Levante.

Via de Recreativo Huelva - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Recreativo Huelva - Levante (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Recreativo Huelva en Levante is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Recreativo Huelva. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 90e minuut dacht Recreativo Huelva op voorsprong te komen via een doelpunt van Ruymán. Helaas voor Recreativo Huelva werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Recreativo Huelva - Levante
1
0
LIVE Recreativo Huelva - Levante 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Recreativo Huelva - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

55' Wissel Levante Wissel Pedro Ríos voor N. El Zhar Levante
64' Gele kaart Levante Gele kaart voor Simão Junior Levante
66' Wissel Levante Wissel David Barral voor Xumetra Levante
77' Wissel Recreativo Huelva Wissel Joselu voor Arana Recreativo Huelva
83' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor Ezequiel Recreativo Huelva
86' Wissel Recreativo Huelva Wissel Jorge Merino voor Jorge Recreativo Huelva
88' Wissel Levante Wissel P. Diop voor Sérgio Pinto Levante
89' Gele kaart Levante Gele kaart voor A. Nong Levante
89' Gele kaart Recreativo Huelva Gele kaart voor Jorge Merino Recreativo Huelva
89' Wissel Recreativo Huelva Wissel Naranjo voor L. Gallegos Recreativo Huelva
90' Doelpunt Recreativo Huelva Doelpunt Ruymán Recreativo Huelva