Nabeschouwing Sabadell - Córdoba (0-1) (na verlenging) || Copa Del Rey 2012/2013

Woensdag 17 oktober 2012 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2012/2013 neemt Sabadell het woensdag 17 oktober 2012 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Córdoba. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi de la Nova Creu Alta in Sabadell.

Via de Sabadell - Córdoba live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sabadell - Córdoba (0-1) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Sabadell en Córdoba is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Córdoba. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Córdoba dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 98e minuut dacht Córdoba op voorsprong te komen via een doelpunt van Pablo Ruiz. Helaas voor Córdoba werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 111e minuut kreeg Gaspar Gálvez van Córdoba voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Córdoba de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Córdoba die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Sabadell - Córdoba
LIVE Sabadell - Córdoba 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sabadell - Córdoba teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor Tena Córdoba
36' Gele kaart Sabadell Gele kaart voor Ciércoles Sabadell
41' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor Fede Córdoba
42' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor J. Ayina Córdoba
46' Wissel Córdoba Wissel López Garai voor Tena Córdoba
51' Wissel Córdoba Wissel Juan Fuentes voor Alberto Córdoba
52' Gele kaart Sabadell Gele kaart voor Gato Sabadell
56' Wissel Sabadell Wissel Fito voor M. El Yaagoubi Sabadell
65' Wissel Sabadell Wissel Collantes voor Gato Sabadell
68' Wissel Córdoba Wissel Fran Cruz voor J. Ayina Córdoba
82' Wissel Sabadell Wissel A. Zurdo voor U. Dávila Sabadell
89' Gele kaart Sabadell Gele kaart voor Lanzarote Sabadell
89' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor Gaspar Gálvez Córdoba
89' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor López Garai Córdoba
92' Gele kaart Sabadell Gele kaart voor Pablo Ruiz Sabadell
98' Eigen doelpunt Córdoba Eigen doelpunt Pablo Ruiz Córdoba
108' Gele kaart Córdoba Gele kaart voor Fran Cruz Córdoba
111' Tweede gele kaart Córdoba Tweede gele kaart voor Gaspar Gálvez Córdoba