Nabeschouwing San Fernando CD - CA Linense (1-0) || Copa Del Rey 2013/2014

Woensdag 4 september 2013 - 21:30 uur

In de Copa Del Rey 2013/2014 neemt San Fernando CD het woensdag 4 september 2013 om 21:30 uur in eigen huis op tegen CA Linense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Iberoamericano 2010 in San Fernando.

Via de San Fernando CD - CA Linense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing San Fernando CD - CA Linense (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen San Fernando CD en CA Linense is geëindigd in een 1-0 overwinning voor San Fernando CD. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 24e minuut dacht San Fernando CD op voorsprong te komen via een doelpunt van Ocaña. Helaas voor San Fernando CD werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 86e minuut kreeg Dani Gallardo van CA Linense voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor CA Linense de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken San Fernando CD - CA Linense
1
0
LIVE San Fernando CD - CA Linense 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd San Fernando CD - CA Linense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart San Fernando CD Gele kaart voor Carlitos San Fernando CD
24' Doelpunt San Fernando CD Doelpunt Ocaña San Fernando CD
26' Gele kaart CA Linense Gele kaart voor Olmo González CA Linense
44' Gele kaart San Fernando CD Gele kaart voor Paco Borrego San Fernando CD
47' Gele kaart CA Linense Gele kaart voor Hugo Díaz CA Linense
57' Gele kaart CA Linense Gele kaart voor Manu CA Linense
61' Wissel CA Linense Wissel Sergio Ortiz voor Salvi CA Linense
61' Wissel CA Linense Wissel Juampe voor Copi CA Linense
68' Gele kaart CA Linense Gele kaart voor Dani Gallardo CA Linense
70' Wissel CA Linense Wissel Samuel voor Alberto Merino CA Linense
73' Wissel San Fernando CD Wissel Iván Guerrero voor Cristian Terán San Fernando CD
77' Wissel San Fernando CD Wissel Jorge Herrero voor Carlitos San Fernando CD
79' Gele kaart San Fernando CD Gele kaart voor Berni San Fernando CD
86' Tweede gele kaart CA Linense Tweede gele kaart voor Dani Gallardo CA Linense
87' Gele kaart CA Linense Gele kaart voor Juampe CA Linense
87' Wissel San Fernando CD Wissel Ernesto voor Ocaña San Fernando CD