Nabeschouwing San Fernando CD - Tudelano (0-1) (na verlenging) || Copa Del Rey 2013/2014

Woensdag 11 september 2013 - 21:30 uur



In de Copa Del Rey 2013/2014 neemt San Fernando CD het woensdag 11 september 2013 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Tudelano. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Iberoamericano 2010 in San Fernando.

Via de San Fernando CD - Tudelano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing San Fernando CD - Tudelano (0-1) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen San Fernando CD en Tudelano is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Tudelano. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Tudelano dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 114e minuut dacht Tudelano op voorsprong te komen via een doelpunt van Pérez Rubio. Helaas voor Tudelano werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Tudelano die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken San Fernando CD - Tudelano
LIVE San Fernando CD - Tudelano 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd San Fernando CD - Tudelano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
114' Doelpunt Tudelano Doelpunt Pérez Rubio Tudelano
Video hoogtepunten en samenvatting San Fernando CD - Tudelano
Opstellingen San Fernando CD - Tudelano

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing San Fernando CD - Tudelano

San Fernando CD en Tudelano spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Copa Del Rey.

Het is voor het eerst dat San Fernando CD en Tudelano elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst San Fernando CD 0
Winst Tudelano 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
San Fernando CD - Tudelano Opstelling San Fernando CD Opstelling Tudelano Live San Fernando CD - Tudelano Live San Fernando CD - Tudelano kijken San Fernando CD - Tudelano kijken Live San Fernando CD - Tudelano stream San Fernando CD - Tudelano Fox Sports Nabeschouwing San Fernando CD - Tudelano Uitslag San Fernando CD - Tudelano Statistieken San Fernando CD - Tudelano Copa Del Rey 2013/2014 San Fernando CD - Tudelano wedden San Fernando CD - Tudelano gokken San Fernando CD - Tudelano Unibet