Nabeschouwing Sariñena - Puerta Bonita (1-0) (na verlenging) || Copa Del Rey 2013/2014

Woensdag 4 september 2013 - 18:00 uur

In de Copa Del Rey 2013/2014 neemt Sariñena het woensdag 4 september 2013 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Puerta Bonita. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Carmen in Zaragoza.

Via de Sariñena - Puerta Bonita live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sariñena - Puerta Bonita (1-0) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Sariñena en Puerta Bonita is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sariñena. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Sariñena dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 105e minuut dacht Sariñena op voorsprong te komen via een doelpunt van Alberto Úbeda. Helaas voor Sariñena werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Sariñena die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Sariñena - Puerta Bonita
1
0
LIVE Sariñena - Puerta Bonita 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sariñena - Puerta Bonita teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Puerta Bonita Gele kaart voor Joshua Puerta Bonita
46' Wissel Puerta Bonita Wissel Roberto Peragón voor Kevin Vila Puerta Bonita
50' Gele kaart Sariñena Gele kaart voor Sergio Laguarta Sariñena
55' Gele kaart Puerta Bonita Gele kaart voor Rubén Ramos Puerta Bonita
61' Wissel Sariñena Wissel Brian Canalejo voor Iván Martínez Sariñena
64' Wissel Puerta Bonita Wissel Iván Amaya voor R. González Puerta Bonita
78' Wissel Sariñena Wissel Eric Llopis voor Nacho Gómez Sariñena
83' Wissel Puerta Bonita Wissel Nacho Sierra voor Joshua Puerta Bonita
89' Gele kaart Sariñena Gele kaart voor Teto Sariñena
89' Gele kaart Puerta Bonita Gele kaart voor Miguel Altares Puerta Bonita
100' Wissel Sariñena Wissel Loeffler voor Cristian Sariñena
105' Doelpunt Sariñena Doelpunt Alberto Úbeda Sariñena
115' Gele kaart Sariñena Gele kaart voor Cristian Sariñena
116' Gele kaart Sariñena Gele kaart voor Dani Félez Sariñena