Nabeschouwing Sporting Gijón - Osasuna (1-0) || Copa Del Rey 2012/2013

Donderdag 1 november 2012 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2012/2013 neemt Sporting Gijón het donderdag 1 november 2012 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Osasuna.

Via de Sporting Gijón - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Gijón - Osasuna (1-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Sporting Gijón en Osasuna is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sporting Gijón. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 13e minuut dacht Sporting Gijón op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Sangoy. Helaas voor Sporting Gijón werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sporting Gijón - Osasuna
1
0
LIVE Sporting Gijón - Osasuna 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Gijón - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt G. Sangoy Sporting Gijón
44' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor Ricardo Sporting Gijón
55' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor R. Loe Osasuna
56' Wissel Sporting Gijón Wissel O. Trejo voor Ricardo Sporting Gijón
68' Wissel Sporting Gijón Wissel De las Cuevas voor Carlos Carmona Sporting Gijón
70' Wissel Osasuna Wissel Cejudo voor Roberto Torres Osasuna
78' Wissel Sporting Gijón Wissel Lora voor Orfila Sporting Gijón
82' Wissel Osasuna Wissel Joseba Llorente voor M. Shojaei Osasuna
87' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Joseba Llorente Osasuna
89' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor O. Trejo Sporting Gijón