Nabeschouwing Toledo - Huesca (0-1) || Copa Del Rey 2013/2014

Woensdag 4 september 2013 - 20:45 uur

In de Copa Del Rey 2013/2014 neemt Toledo het woensdag 4 september 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Huesca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal Salto del Caballo (Toledo) in Toledo.

Via de Toledo - Huesca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Toledo - Huesca (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Toledo en Huesca is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Huesca. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 10e minuut dacht Huesca op voorsprong te komen via een doelpunt van Tariq Spezie. Helaas voor Huesca werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Toledo - Huesca
LIVE Toledo - Huesca 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Toledo - Huesca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Huesca Doelpunt Tariq Spezie Huesca
12' Gele kaart Toledo Gele kaart voor Sorribas Toledo
23' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Rubén Garcés Huesca
44' Gele kaart Toledo Gele kaart voor Tete Toledo
52' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Mauri Huesca
53' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Borja Sánchez Huesca
58' Wissel Huesca Wissel Gerard Oliva voor Tariq Spezie Huesca
62' Gele kaart Huesca Gele kaart voor M. López Huesca
63' Wissel Toledo Wissel Rufino voor Rubén Sánchez Toledo
63' Wissel Huesca Wissel Camacho voor Marc Martínez Huesca
66' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Camacho Huesca
66' Wissel Toledo Wissel Barranco voor Sorribas Toledo
75' Wissel Huesca Wissel Fito voor Borja Sánchez Huesca
80' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Piojo Huesca
85' Wissel Toledo Wissel Miguel Ramos voor Mínguez Toledo
88' Gele kaart Toledo Gele kaart voor Diego Aguirre Toledo
90' Gele kaart Toledo Gele kaart voor San José Toledo