Nabeschouwing Valencia - Real Madrid (1-1) || Copa Del Rey 2012/2013

Woensdag 23 januari 2013 - 21:30 uur

In de Copa Del Rey 2012/2013 neemt Valencia het woensdag 23 januari 2013 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Real Madrid.

Via de Valencia - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Real Madrid (1-1)

De Copa Del Rey 2012/2013 wedstrijd tussen Valencia en Real Madrid geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 44e minuut dacht Real Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Benzema. Helaas voor Real Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 51e minuut kreeg Fábio Coentrão van Real Madrid voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Real Madrid de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. A. Costa dacht na 52 minuten te scoren voor Valencia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 88e minuut werd A. di María van Real Madrid met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Real Madrid het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Valencia - Real Madrid
1
1
LIVE Valencia - Real Madrid 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Wissel Real Madrid Wissel Adán voor Casillas Real Madrid
40' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Víctor Ruíz Valencia
43' Gele kaart Valencia Gele kaart voor João Pereira Valencia
44' Doelpunt Real Madrid Doelpunt K. Benzema met assist van Xabi Alonso Real Madrid
49' Gele kaart Valencia Gele kaart voor A. Costa Valencia
46' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Fábio Coentrão Real Madrid
46' Wissel Valencia Wissel É. Banega voor A. Guardado Valencia
51' Tweede gele kaart Real Madrid Tweede gele kaart voor Fábio Coentrão Real Madrid
52' Doelpunt Valencia Doelpunt A. Costa Valencia
53' Wissel Real Madrid Wissel Nacho voor M. Özil Real Madrid
58' Wissel Valencia Wissel P. Piatti voor Víctor Ruíz Valencia
66' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Cristiano Ronaldo Real Madrid
69' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Nacho Real Madrid
70' Wissel Valencia Wissel Canales voor Jonas Valencia
74' Wissel Real Madrid Wissel L. Modrić voor K. Benzema Real Madrid
80' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Ricardo Costa Valencia
88' Rode kaart Real Madrid Rode kaart voor A. di María Real Madrid
92' Gele kaart Valencia Gele kaart voor É. Banega Valencia
92' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor L. Modrić Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Real Madrid
Opstellingen Valencia - Real Madrid

Voorbeschouwing Valencia - Real Madrid

Valencia en Real Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Copa Del Rey.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Real Madrid in de Copa Del Rey vond plaats op 15 januari 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 1 keer wist de ploeg van Valencia te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Valencia. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.