Nabeschouwing Écija - Lorca (2-2) (3-2 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2013/2014

Woensdag 4 september 2013 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2013/2014 neemt Écija het woensdag 4 september 2013 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Lorca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal San Pablo (Écija) in Écija.

Via de Écija - Lorca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Écija - Lorca (2-2) (3-2 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen Écija en Lorca is geëindigd in een overwinning voor Écija. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Écija het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-2 gewonnen werd.

In de 3e minuut dacht Écija op voorsprong te komen via een doelpunt van Javi López. Helaas voor Écija werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 8e minuut was het Lorca dat via Carlos Martínez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Carlos Martínez dacht na 69 minuten te scoren voor Lorca, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 69e minuut werd Javi Pérez van Écija met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Écija het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 73 minuten spelen wist Écija via Toni Vela de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 78 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat Iván Moya zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 3-2 score in het voordeel van Écija, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Écija - Lorca
2
2
LIVE Écija - Lorca 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Écija - Lorca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Écija Doelpunt Javi López Écija
8' Doelpunt Lorca Doelpunt Carlos Martínez Lorca
15' Gele kaart Écija Gele kaart voor Iván Moya Écija
33' Wissel Écija Wissel Humberto voor Rubén Alonso Écija
61' Gele kaart Écija Gele kaart voor Úbeda Écija
69' Penalty Lorca Penalty Carlos Martínez Lorca
69' Rode kaart Écija Rode kaart voor Javi Pérez Écija
69' Gele kaart Écija Gele kaart voor Javi Cabezas Écija
69' Wissel Lorca Wissel Carlos Rodríguez voor Carlos Martínez Lorca
72' Gele kaart Lorca Gele kaart voor Prior Lorca
73' Penalty Écija Penalty Toni Vela Écija
77' Gele kaart Lorca Gele kaart voor N. Fernández Lorca
78' Tweede gele kaart Écija Tweede gele kaart voor Iván Moya Écija
78' Wissel Écija Wissel Jesús Núñez voor Toni Vela Écija
80' Wissel Lorca Wissel Fran Carnicer voor Prior Lorca
81' Wissel Écija Wissel Plata voor Javi López Écija
86' Gele kaart Lorca Gele kaart voor Sergio Sánchez Lorca
89' Wissel Lorca Wissel Alfredo voor N. Fernández Lorca
93' Gele kaart Écija Gele kaart voor Humberto Écija
95' Gele kaart Lorca Gele kaart voor Josán Lorca
101' Gele kaart Écija Gele kaart voor Cervera Écija
105' Gele kaart Lorca Gele kaart voor Juan Argudo Lorca
114' Gele kaart Écija Gele kaart voor Sergio Sanz Écija
116' Gele kaart Lorca Gele kaart voor Pallarés Lorca
119' Gele kaart Lorca Gele kaart voor David Morillas Lorca
120' Gele kaart Lorca Gele kaart voor Pina Lorca