Nabeschouwing Arezzo - PD Castellarano (2-0) || Coppa Italia 2009/2010

Zondag 2 augustus 2009 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2009/2010 neemt Arezzo het zondag 2 augustus 2009 om 21:00 uur in eigen huis op tegen PD Castellarano. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Città di Arezzo in Arezzo.

Via de Arezzo - PD Castellarano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arezzo - PD Castellarano (2-0)

Het Coppa Italia duel tussen Arezzo en PD Castellarano is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Arezzo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 53e minuut dacht Arezzo op voorsprong te komen via een doelpunt van H. Erpen. Helaas voor Arezzo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 76e minuut was het Arezzo dat via V. Chianese dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Arezzo - PD Castellarano
2
0
LIVE Arezzo - PD Castellarano 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arezzo - PD Castellarano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Arezzo Gele kaart voor V. Chianese Arezzo
0' Gele kaart PD Castellarano Gele kaart voor S. Baracco PD Castellarano
0' Gele kaart PD Castellarano Gele kaart voor G. Morselli PD Castellarano
53' Doelpunt Arezzo Doelpunt H. Erpen Arezzo
54' Wissel PD Castellarano Wissel F. Bonini voor P. Zecchetti PD Castellarano
65' Wissel PD Castellarano Wissel A. Baraldi voor S. Spadacini PD Castellarano
74' Wissel PD Castellarano Wissel A. Serra voor N. Rinaldi PD Castellarano
76' Doelpunt Arezzo Doelpunt V. Chianese Arezzo
83' Wissel Arezzo Wissel D. Bazzoffia voor H. Erpen Arezzo
85' Wissel Arezzo Wissel L. Laverone voor C. Miglietta Arezzo
89' Wissel Arezzo Wissel S. Sereni voor V. Chianese Arezzo