Nabeschouwing Benevento - Prato (3-1) || Coppa Italia 2009/2010

Zondag 2 augustus 2009 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2009/2010 neemt Benevento het zondag 2 augustus 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Prato. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ciro Vigorito in Benevento.

Via de Benevento - Prato live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benevento - Prato (3-1)

Het Coppa Italia duel tussen Benevento en Prato is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Benevento. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 24e minuut dacht Benevento op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Clemente. Helaas voor Benevento werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het Benevento dat via F. Evacuo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Vieri dacht na 72 minuten te scoren voor Prato, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Benevento via I. Carcione, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Benevento - Prato
3
1
LIVE Benevento - Prato 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benevento - Prato teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Prato Gele kaart voor A. Acciai Prato
0' Gele kaart Prato Gele kaart voor L. Cecchi Prato
24' Doelpunt Benevento Doelpunt P. Clemente Benevento
48' Doelpunt Benevento Doelpunt F. Evacuo Benevento
63' Wissel Prato Wissel A. Saitta voor G. Pelliccia Prato
65' Wissel Benevento Wissel L. Castaldo voor F. Evacuo Benevento
68' Wissel Benevento Wissel G. Ciarcià voor E. DAnna Benevento
70' Wissel Prato Wissel E. Bastogi voor M. Silvestri Prato
72' Doelpunt Prato Doelpunt M. Vieri Prato
73' Wissel Benevento Wissel I. Carcione voor P. Clemente Benevento
73' Wissel Prato Wissel L. Pagnotta voor M. Vieri Prato
90' Doelpunt Benevento Doelpunt I. Carcione Benevento