Nabeschouwing Cavese - Varese (2-2) || Coppa Italia 2009/2010

Zondag 2 augustus 2009 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2009/2010 neemt Cavese het zondag 2 augustus 2009 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Varese.

Via de Cavese - Varese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cavese - Varese (2-2)

De Coppa Italia 2009/2010 wedstrijd tussen Cavese en Varese geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 43e minuut dacht Cavese op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Favasuli. Helaas voor Cavese werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 44e minuut was het Cavese dat via A. Schetter dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Momentè dacht na 56 minuten te scoren voor Varese, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Varese via M. Momentè, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Cavese - Varese
2
2
LIVE Cavese - Varese 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cavese - Varese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Cavese Gele kaart voor A. Nocerino Cavese
0' Gele kaart Cavese Gele kaart voor F. Favasuli Cavese
0' Gele kaart Varese Gele kaart voor D. Corti Varese
0' Gele kaart Varese Gele kaart voor O. Ebagua Varese
0' Gele kaart Varese Gele kaart voor M. Momentè Varese
43' Doelpunt Cavese Doelpunt F. Favasuli Cavese
44' Doelpunt Cavese Doelpunt A. Schetter Cavese
46' Wissel Varese Wissel M. Momentè voor S. Del Sante Varese
56' Doelpunt Varese Doelpunt M. Momentè Varese
62' Wissel Varese Wissel A. Gambadori voor A. Carrozza Varese
65' Wissel Cavese Wissel D. Scartozzi voor F. Turienzo Cavese
65' Wissel Cavese Wissel N. Tarantino voor A. Schetter Cavese
71' Wissel Cavese Wissel V. Varriale voor V. Bernardo Cavese
77' Wissel Varese Wissel M. Gentili voor E. Pisano Varese
90' Doelpunt Varese Doelpunt M. Momentè Varese