Nabeschouwing Chievo - Frosinone (2-0) || Coppa Italia 2009/2010

Woensdag 25 november 2009 - 15:00 uur

In de Coppa Italia 2009/2010 neemt Chievo het woensdag 25 november 2009 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Frosinone.

Via de Chievo - Frosinone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chievo - Frosinone (2-0)

Het Coppa Italia duel tussen Chievo en Frosinone is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Chievo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor M. Malagó van Chievo. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 21e minuut het veld moest verlaten. In de 38e minuut was het Chievo dat via Y. Hanine dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Bentivoglio dacht na 90 minuten te scoren voor Chievo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Chievo - Frosinone
2
0
LIVE Chievo - Frosinone 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chievo - Frosinone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Chievo Gele kaart voor M. Malagó Chievo
0' Gele kaart Chievo Gele kaart voor Y. Hanine Chievo
0' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor D. Maietta Frosinone
0' Gele kaart Frosinone Gele kaart voor V. Santoruvo Frosinone
21' Tweede gele kaart Chievo Tweede gele kaart voor M. Malagó Chievo
38' Doelpunt Chievo Doelpunt Y. Hanine Chievo
46' Wissel Frosinone Wissel Diogo Tavares voor F. Mazzeo Frosinone
54' Wissel Chievo Wissel M. Iori voor L. Rigoni Chievo
56' Wissel Frosinone Wissel D. Semenzato voor S. Aurelio Frosinone
61' Wissel Frosinone Wissel R. Gucher voor M. Basha Frosinone
62' Wissel Chievo Wissel S. Bentivoglio voor Y. Hanine Chievo
68' Wissel Chievo Wissel F. Scardina voor P. Granoche Chievo
90' Doelpunt Chievo Doelpunt S. Bentivoglio Chievo