Nabeschouwing Cremonese - AC Chioggia Sottomarina (2-0) || Coppa Italia 2009/2010

Zondag 2 augustus 2009 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2009/2010 neemt Cremonese het zondag 2 augustus 2009 om 20:30 uur in eigen huis op tegen AC Chioggia Sottomarina.

Via de Cremonese - AC Chioggia Sottomarina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cremonese - AC Chioggia Sottomarina (2-0)

Het Coppa Italia duel tussen Cremonese en AC Chioggia Sottomarina is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Cremonese. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 28e minuut dacht Cremonese op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Guidetti. Helaas voor Cremonese werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 58e minuut was het Cremonese dat via R. Musetti dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Cremonese - AC Chioggia Sottomarina
2
0
LIVE Cremonese - AC Chioggia Sottomarina 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cremonese - AC Chioggia Sottomarina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor M. Cremonesi Cremonese
0' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor G. Fietta Cremonese
0' Gele kaart AC Chioggia Sottomarina Gele kaart voor N. Stocco AC Chioggia Sottomarina
0' Gele kaart AC Chioggia Sottomarina Gele kaart voor A. Lazzari AC Chioggia Sottomarina
28' Doelpunt Cremonese Doelpunt M. Guidetti Cremonese
42' Wissel Cremonese Wissel S. Malacarne voor M. Cremonesi Cremonese
46' Wissel AC Chioggia Sottomarina Wissel L. Doria voor I. De Capua AC Chioggia Sottomarina
53' Wissel AC Chioggia Sottomarina Wissel D. Vianello voor N. Stocco AC Chioggia Sottomarina
58' Doelpunt Cremonese Doelpunt R. Musetti Cremonese
62' Wissel Cremonese Wissel M. Coda voor R. Musetti Cremonese
70' Wissel Cremonese Wissel S. Mauri voor M. Guidetti Cremonese
81' Wissel AC Chioggia Sottomarina Wissel N. Severgnini voor E. Regolini AC Chioggia Sottomarina