Nabeschouwing Foggia - Viterbese Calcio (3-1) || Coppa Italia 2009/2010

Zondag 2 augustus 2009 - 17:00 uur

In de Coppa Italia 2009/2010 neemt Foggia het zondag 2 augustus 2009 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Viterbese Calcio. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Pino Zaccheria in Foggia.

Via de Foggia - Viterbese Calcio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Foggia - Viterbese Calcio (3-1)

Het Coppa Italia duel tussen Foggia en Viterbese Calcio is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Foggia. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 16e minuut dacht Foggia op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Lustrissimi. Helaas voor Foggia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 40e minuut was het Foggia dat via D. Germinale dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Germinale dacht na 72 minuten te scoren voor Foggia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 79e minuut scoorde Viterbese Calcio via G. Ferretti, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Foggia - Viterbese Calcio
3
1
LIVE Foggia - Viterbese Calcio 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Foggia - Viterbese Calcio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Foggia Gele kaart voor L. Burzigotti Foggia
0' Gele kaart Foggia Gele kaart voor A. DAgostino Foggia
0' Gele kaart Foggia Gele kaart voor C. Trezzi Foggia
0' Gele kaart Viterbese Calcio Gele kaart voor D. Ingiosi Viterbese Calcio
0' Gele kaart Foggia Gele kaart voor A. Torta Foggia
16' Eigen doelpunt Foggia Eigen doelpunt R. Lustrissimi Foggia
40' Doelpunt Foggia Doelpunt D. Germinale Foggia
51' Wissel Viterbese Calcio Wissel G. Ferretti voor F. Marigliano Viterbese Calcio
53' Wissel Viterbese Calcio Wissel D. Di Quinzio voor D. Smith Viterbese Calcio
61' Wissel Foggia Wissel A. Torta voor L. Burzigotti Foggia
72' Doelpunt Foggia Doelpunt D. Germinale Foggia
73' Wissel Foggia Wissel A. Compierchio voor D. Germinale Foggia
73' Wissel Foggia Wissel N. Mancino voor M. Salgado Foggia
79' Doelpunt Viterbese Calcio Doelpunt G. Ferretti Viterbese Calcio
90' Wissel Viterbese Calcio Wissel A. Burelli voor R. Lustrissimi Viterbese Calcio