Nabeschouwing Genoa - Catania (1-2) || Coppa Italia 2009/2010

Woensdag 13 januari 2010 - 16:30 uur

In de Coppa Italia 2009/2010 neemt Genoa het woensdag 13 januari 2010 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Catania.

Via de Genoa - Catania live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Catania (1-2)

Het Coppa Italia duel tussen Genoa en Catania is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Catania. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 5e minuut dacht Catania op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Plasmati. Helaas voor Catania werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 8e minuut was het Catania dat via G. Plasmati dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Rossi dacht na 56 minuten te scoren voor Genoa, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 58e minuut moest Genoa verder met een man minder, nadat S. Papastathopoulos een tweede gele kaart kreeg. In de 59e minuut werd M. Rossi van Genoa met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Genoa met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Genoa - Catania
1
2
LIVE Genoa - Catania 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Catania teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Catania Doelpunt G. Plasmati Catania
8' Doelpunt Catania Doelpunt G. Plasmati Catania
27' Gele kaart Genoa Gele kaart voor G. Sculli Genoa
37' Gele kaart Genoa Gele kaart voor N. Tomovic Genoa
45' Gele kaart Genoa Gele kaart voor S. Papastathopoulos Genoa
46' Wissel Genoa Wissel D. Suazo voor A. Esposito Genoa
46' Wissel Catania Wissel N. Spolli voor C. Terlizzi Catania
56' Doelpunt Genoa Doelpunt M. Rossi Genoa
57' Wissel Genoa Wissel O. Milanetto voor Alberto Zapater Genoa
58' Tweede gele kaart Genoa Tweede gele kaart voor S. Papastathopoulos Genoa
59' Rode kaart Genoa Rode kaart voor M. Rossi Genoa
61' Gele kaart Genoa Gele kaart voor F. Modesto Genoa
61' Wissel Catania Wissel E. Carboni voor F. Moretti Catania
63' Wissel Genoa Wissel I. Juric voor I. Fatic Genoa
70' Gele kaart Catania Gele kaart voor B. Augustyn Catania
86' Wissel Catania Wissel M. Izco voor P. Ledesma Catania
90' Gele kaart Catania Gele kaart voor G. Mascara Catania
90' Gele kaart Catania Gele kaart voor G. Plasmati Catania