Nabeschouwing Grosseto - Cosenza (3-2) || Coppa Italia 2009/2010

Maandag 10 augustus 2009 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2009/2010 neemt Grosseto het maandag 10 augustus 2009 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Cosenza. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Grosseto - Cosenza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Grosseto - Cosenza (3-2)

Het Coppa Italia duel tussen Grosseto en Cosenza is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Grosseto. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 22e minuut dacht Grosseto op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Pichlmann. Helaas voor Grosseto werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 37e minuut was het Grosseto dat via D. Federici dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Mortelliti dacht na 48 minuten te scoren voor Cosenza, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 67e minuut scoorde Cosenza via F. Ceccarelli, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 84 minuten spelen wist Grosseto via L. Alfageme de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Grosseto - Cosenza
3
2
LIVE Grosseto - Cosenza 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Grosseto - Cosenza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Grosseto Gele kaart voor D. Federici Grosseto
0' Gele kaart Grosseto Gele kaart voor L. Vitiello Grosseto
0' Gele kaart Cosenza Gele kaart voor T. Maggiolini Cosenza
0' Gele kaart Cosenza Gele kaart voor F. De Rose Cosenza
22' Doelpunt Grosseto Doelpunt T. Pichlmann Grosseto
37' Doelpunt Grosseto Doelpunt D. Federici Grosseto
46' Wissel Cosenza Wissel F. Mortelliti voor M. La Canna Cosenza
48' Doelpunt Cosenza Doelpunt F. Mortelliti Cosenza
67' Doelpunt Cosenza Doelpunt F. Ceccarelli Cosenza
75' Wissel Grosseto Wissel M. Carparelli voor C. Valeri Grosseto
75' Wissel Grosseto Wissel R. Papini voor T. Pichlmann Grosseto
84' Doelpunt Grosseto Doelpunt L. Alfageme Grosseto
87' Wissel Grosseto Wissel M. DAlessandro voor M. Sansovini Grosseto
87' Wissel Cosenza Wissel C. De Pascalis voor U. Gabrieli Cosenza