Nabeschouwing Inter Milan - Livorno (1-0) || Coppa Italia 2009/2010

Woensdag 16 december 2009 - 19:00 uur



In de Coppa Italia 2009/2010 neemt Inter Milan het woensdag 16 december 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Livorno.

Via de Inter Milan - Livorno live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Livorno (1-0)

Het Coppa Italia duel tussen Inter Milan en Livorno is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 60e minuut dacht Inter op voorsprong te komen via een doelpunt van W. Sneijder. Helaas voor Inter werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Inter Milan - Livorno
Goals
1
0
LIVE Inter Milan - Livorno 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Livorno teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
45' Gele kaart Inter Gele kaart voor D. Stankovic Inter
46' Wissel Livorno Wissel Marcus Diniz voor D. Knezevic Livorno
47' Gele kaart Livorno Gele kaart voor Marcus Diniz Livorno
60' Doelpunt Inter Doelpunt W. Sneijder Inter
63' Wissel Livorno Wissel F. Dionisi voor T. Danilevicius Livorno
71' Gele kaart Livorno Gele kaart voor D. Marchini Livorno
71' Wissel Livorno Wissel N. Pulzetti voor M. Bergvold Livorno
76' Wissel Inter Wissel D. Milito voor D. Suazo Inter
83' Wissel Inter Wissel Maicon voor G. Donati Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Livorno
Opstellingen Inter Milan - Livorno

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Inter Milan - Livorno

Inter Milan en Livorno spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Coppa Italia.

Het is voor het eerst dat Inter Milan en Livorno elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Inter Milan 0
Winst Livorno 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Inter Milan - Livorno Opstelling Inter Milan Opstelling Livorno Live Inter Milan - Livorno Live Inter Milan - Livorno kijken Inter Milan - Livorno kijken Live Inter Milan - Livorno stream Inter Milan - Livorno Fox Sports Nabeschouwing Inter Milan - Livorno Uitslag Inter Milan - Livorno Statistieken Inter Milan - Livorno Coppa Italia 2009/2010 Inter Milan - Livorno wedden Inter Milan - Livorno gokken Inter Milan - Livorno Unibet