Nabeschouwing Lumezzane - Fano (3-0) || Coppa Italia 2009/2010

Woensdag 5 augustus 2009 - 17:00 uur

In de Coppa Italia 2009/2010 neemt Lumezzane het woensdag 5 augustus 2009 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Fano.

Via de Lumezzane - Fano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lumezzane - Fano (3-0)

Het Coppa Italia duel tussen Lumezzane en Fano is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Lumezzane. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 10e minuut dacht Lumezzane op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Pesenti. Helaas voor Lumezzane werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 41e minuut was het Lumezzane dat via M. Pesenti dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Emerson dacht na 84 minuten te scoren voor Lumezzane, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lumezzane - Fano
3
0
LIVE Lumezzane - Fano 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lumezzane - Fano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Fano Gele kaart voor A. Misin Fano
0' Gele kaart Fano Gele kaart voor L. Cacioli Fano
0' Gele kaart Fano Gele kaart voor E. Ionni Fano
10' Doelpunt Lumezzane Doelpunt M. Pesenti Lumezzane
41' Doelpunt Lumezzane Doelpunt M. Pesenti Lumezzane
64' Wissel Lumezzane Wissel D. Bradaschia voor A. Pintori Lumezzane
64' Wissel Lumezzane Wissel A. Calliari voor F. Ciasca Lumezzane
64' Wissel Fano Wissel N. Barbieri voor A. Pentucci Fano
78' Wissel Fano Wissel M. Rinaldi voor S. Luchetti Fano
79' Wissel Lumezzane Wissel T. DAttoma voor F. Lauria Lumezzane
84' Doelpunt Lumezzane Doelpunt Emerson Lumezzane