Nabeschouwing Lumezzane - Gallipoli (6-0) || Coppa Italia 2009/2010

Zondag 9 augustus 2009 - 17:00 uur



In de Coppa Italia 2009/2010 neemt Lumezzane het zondag 9 augustus 2009 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Gallipoli.

Via de Lumezzane - Gallipoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lumezzane - Gallipoli (6-0)

Het Coppa Italia duel tussen Lumezzane en Gallipoli is geëindigd in een 6-0 overwinning voor Lumezzane. Na 45 minuten stond er een 5-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 1e minuut dacht Lumezzane op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Calliari. Helaas voor Lumezzane werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 3e minuut was het Lumezzane dat via A. Pintori dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Pintori dacht na 36 minuten te scoren voor Lumezzane, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 39e minuut scoorde Lumezzane via G. Salvi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 41 minuten spelen wist Lumezzane via F. Lauria de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 61e minuut scoorde P. Dadson namens Lumezzane. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 6-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lumezzane - Gallipoli
Goals
6
0
LIVE Lumezzane - Gallipoli 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lumezzane - Gallipoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Doelpunt Lumezzane Doelpunt A. Calliari Lumezzane
3' Doelpunt Lumezzane Doelpunt A. Pintori Lumezzane
36' Doelpunt Lumezzane Doelpunt A. Pintori Lumezzane
39' Doelpunt Lumezzane Doelpunt G. Salvi Lumezzane
41' Doelpunt Lumezzane Doelpunt F. Lauria Lumezzane
46' Wissel Lumezzane Wissel A. Faroni voor F. Lauria Lumezzane
46' Wissel Gallipoli Wissel D. Aventaggiato voor M. Tommasi Gallipoli
46' Wissel Gallipoli Wissel M. Martalo voor P. Trianni Gallipoli
59' Wissel Lumezzane Wissel P. Dadson voor A. Calliari Lumezzane
61' Doelpunt Lumezzane Doelpunt P. Dadson Lumezzane
70' Wissel Gallipoli Wissel M. Buccarella voor D. Gravallotti Gallipoli
77' Wissel Lumezzane Wissel G. Salvi voor M. Pesenti Lumezzane
Video hoogtepunten en samenvatting Lumezzane - Gallipoli
Opstellingen Lumezzane - Gallipoli

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lumezzane - Gallipoli

Lumezzane en Gallipoli spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Coppa Italia.

Het is voor het eerst dat Lumezzane en Gallipoli elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Lumezzane 0
Winst Gallipoli 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Lumezzane - Gallipoli Opstelling Lumezzane Opstelling Gallipoli Live Lumezzane - Gallipoli Live Lumezzane - Gallipoli kijken Lumezzane - Gallipoli kijken Live Lumezzane - Gallipoli stream Lumezzane - Gallipoli Fox Sports Nabeschouwing Lumezzane - Gallipoli Uitslag Lumezzane - Gallipoli Statistieken Lumezzane - Gallipoli Coppa Italia 2009/2010 Lumezzane - Gallipoli wedden Lumezzane - Gallipoli gokken Lumezzane - Gallipoli Unibet