Nabeschouwing Modena - Novara (2-2) || Coppa Italia 2009/2010

Zondag 9 augustus 2009 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2009/2010 neemt Modena het zondag 9 augustus 2009 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Novara. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Enzo Ricci in Sassuolo.

Via de Modena - Novara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Modena - Novara (2-2)

De Coppa Italia 2009/2010 wedstrijd tussen Modena en Novara geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 60e minuut dacht Novara op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Ledesma. Helaas voor Novara werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 65e minuut was het Modena dat via A. Pinardi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Giampà dacht na 97 minuten te scoren voor Modena, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 104e minuut scoorde Novara via R. Rubino, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Modena - Novara
2
2
LIVE Modena - Novara 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Modena - Novara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Modena Gele kaart voor M. Diagouraga Modena
0' Gele kaart Modena Gele kaart voor M. Troiano Modena
0' Gele kaart Novara Gele kaart voor A. Lisuzzo Novara
0' Gele kaart Novara Gele kaart voor Juliano Novara
0' Gele kaart Novara Gele kaart voor E. Ledesma Novara
38' Wissel Novara Wissel E. Ledesma voor F. Bigeschi Novara
60' Doelpunt Novara Doelpunt E. Ledesma Novara
65' Doelpunt Modena Doelpunt A. Pinardi Modena
68' Wissel Novara Wissel R. Rubino voor S. Motta Novara
70' Wissel Modena Wissel C. Gilioli voor J. Koffi Modena
78' Wissel Modena Wissel M. Spezzani voor R. Bianco Modena
90' Wissel Modena Wissel J. Tamburini voor R. Cortellini Modena
97' Doelpunt Modena Doelpunt D. Giampà Modena
99' Wissel Novara Wissel L. Lanteri voor M. Rigoni Novara
104' Doelpunt Novara Doelpunt R. Rubino Novara