Nabeschouwing Parma - Novara (1-2) || Coppa Italia 2009/2010

Vrijdag 14 augustus 2009 - 20:00 uur

In de Coppa Italia 2009/2010 neemt Parma het vrijdag 14 augustus 2009 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Novara. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ennio Tardini in Parma.

Via de Parma - Novara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Parma - Novara (1-2)

Het Coppa Italia duel tussen Parma en Novara is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Novara. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 45e minuut dacht Novara op voorsprong te komen via een doelpunt van Juliano. Helaas voor Novara werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut was het Parma dat via A. Lucarelli dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Bertani dacht na 64 minuten te scoren voor Novara, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Parma - Novara
1
2
LIVE Parma - Novara 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Parma - Novara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Novara Gele kaart voor A. Tombesi Novara
0' Gele kaart Novara Gele kaart voor F. Porcari Novara
0' Gele kaart Parma Gele kaart voor V. Bozhinov Parma
45' Doelpunt Novara Doelpunt Juliano Novara
46' Wissel Novara Wissel E. Kurbegovic voor R. Rubino Novara
57' Doelpunt Parma Doelpunt A. Lucarelli Parma
59' Wissel Novara Wissel L. Lanteri voor Juliano Novara
62' Wissel Parma Wissel V. Bozhinov voor D. Lanzafame Parma
64' Doelpunt Novara Doelpunt C. Bertani Novara
72' Wissel Parma Wissel L. Antonelli voor A. Lucarelli Parma
72' Wissel Parma Wissel J. Biabiany voor M. Mariga Parma
78' Wissel Novara Wissel M. Centurioni voor S. Motta Novara