Nabeschouwing Pergocrema - Figline (0-1) || Coppa Italia 2009/2010

Zondag 2 augustus 2009 - 17:00 uur

In de Coppa Italia 2009/2010 neemt Pergocrema het zondag 2 augustus 2009 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Figline. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Voltini in Crema.

Via de Pergocrema - Figline live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pergocrema - Figline (0-1)

Het Coppa Italia duel tussen Pergocrema en Figline is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Figline. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 34e minuut dacht Figline op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Fanucchi. Helaas voor Figline werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Pergocrema - Figline
LIVE Pergocrema - Figline 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pergocrema - Figline teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Pergocrema Gele kaart voor D. Ghidotti Pergocrema
0' Gele kaart Pergocrema Gele kaart voor F. Rossi Pergocrema
0' Gele kaart Figline Gele kaart voor S. Pardini Figline
34' Doelpunt Figline Doelpunt I. Fanucchi Figline
46' Wissel Pergocrema Wissel F. Uliano voor N. Galli Pergocrema
55' Wissel Pergocrema Wissel L. Florean voor A. Marconi Pergocrema
64' Wissel Figline Wissel F. Del Vivo voor M. Mugnaini Figline
68' Wissel Pergocrema Wissel M. Tarallo voor L. Crocetti Pergocrema
70' Wissel Figline Wissel M. Duravia voor F. Pasquini Figline
80' Wissel Figline Wissel G. Nazzani voor I. Fanucchi Figline