Nabeschouwing Pro Patria - Gela (4-0) || Coppa Italia 2009/2010

Zondag 2 augustus 2009 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2009/2010 neemt Pro Patria het zondag 2 augustus 2009 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Gela. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Carlo Speroni in Busto Arsizio.

Via de Pro Patria - Gela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pro Patria - Gela (4-0)

Het Coppa Italia duel tussen Pro Patria en Gela is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Pro Patria. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 17e minuut dacht Pro Patria op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Sarno. Helaas voor Pro Patria werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 52e minuut was het Pro Patria dat via M. Pacilli dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Ripa dacht na 63 minuten te scoren voor Pro Patria, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 81e minuut scoorde Pro Patria via F. Ripa, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Pro Patria - Gela
4
0
LIVE Pro Patria - Gela 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pro Patria - Gela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Gela Gele kaart voor N. Schiavon Gela
0' Gele kaart Gela Gele kaart voor F. Ambrosecchia Gela
17' Doelpunt Pro Patria Doelpunt V. Sarno Pro Patria
52' Doelpunt Pro Patria Doelpunt M. Pacilli Pro Patria
57' Wissel Pro Patria Wissel B. Kyeremateng voor M. Pacilli Pro Patria
63' Doelpunt Pro Patria Doelpunt F. Ripa Pro Patria
65' Wissel Pro Patria Wissel D. Schiavano voor V. Sarno Pro Patria
68' Wissel Gela Wissel M. Di Benedetto voor A. Messana Gela
70' Wissel Pro Patria Wissel Termine voor G. Cala Pro Patria
78' Wissel Gela Wissel C. Carfi voor F. Melilli Gela
81' Doelpunt Pro Patria Doelpunt F. Ripa Pro Patria
89' Wissel Gela Wissel G. Rivecchio voor F. Ambrogio Gela