Nabeschouwing Ravenna - Giulianova (3-2) || Coppa Italia 2009/2010

Zondag 2 augustus 2009 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2009/2010 neemt Ravenna het zondag 2 augustus 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Giulianova.

Via de Ravenna - Giulianova live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ravenna - Giulianova (3-2)

Het Coppa Italia duel tussen Ravenna en Giulianova is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Ravenna. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 44e minuut dacht Giulianova op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Campagnacci. Helaas voor Giulianova werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 54e minuut was het Giulianova dat via P. Carbonaro dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Scappini dacht na 57 minuten te scoren voor Ravenna, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 70e minuut scoorde Ravenna via M. Cavagna, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 80e minuut werd M. Pucello van Giulianova met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Ravenna met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 88e minuut scoorde F. Piovaccari namens Ravenna. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Ravenna - Giulianova
3
2
LIVE Ravenna - Giulianova 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ravenna - Giulianova teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Ravenna Gele kaart voor G. Fasano Ravenna
0' Gele kaart Ravenna Gele kaart voor L. Riberto Ravenna
0' Gele kaart Giulianova Gele kaart voor A. Lieti Giulianova
44' Doelpunt Giulianova Doelpunt A. Campagnacci Giulianova
46' Wissel Ravenna Wissel F. Piovaccari voor Douglas Packer Ravenna
46' Wissel Ravenna Wissel M. Cavagna voor B. Filipi Ravenna
54' Doelpunt Giulianova Doelpunt P. Carbonaro Giulianova
57' Doelpunt Ravenna Doelpunt S. Scappini Ravenna
66' Wissel Ravenna Wissel L. Rossetti voor L. Riberto Ravenna
70' Doelpunt Ravenna Doelpunt M. Cavagna Ravenna
80' Rode kaart Giulianova Rode kaart voor M. Pucello Giulianova
82' Wissel Giulianova Wissel M. Rinaldi voor P. Carbonaro Giulianova
88' Doelpunt Ravenna Doelpunt F. Piovaccari Ravenna
88' Wissel Giulianova Wissel A. Iachini voor J. Dezi Giulianova