Nabeschouwing Reggina - Arezzo (3-0) || Coppa Italia 2009/2010

Zondag 9 augustus 2009 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2009/2010 neemt Reggina het zondag 9 augustus 2009 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Arezzo.

Via de Reggina - Arezzo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reggina - Arezzo (3-0)

Het Coppa Italia duel tussen Reggina en Arezzo is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Reggina. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 19e minuut dacht Reggina op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Volpi. Helaas voor Reggina werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 56e minuut was het Reggina dat via F. Brienza dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Missiroli dacht na 90 minuten te scoren voor Reggina, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Reggina - Arezzo
3
0
LIVE Reggina - Arezzo 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reggina - Arezzo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Reggina Gele kaart voor C. Valdéz Reggina
0' Gele kaart Arezzo Gele kaart voor O. Essabr Arezzo
19' Doelpunt Reggina Doelpunt S. Volpi Reggina
56' Doelpunt Reggina Doelpunt F. Brienza Reggina
57' Wissel Arezzo Wissel G. Figliomeni voor M. Pecorari Arezzo
64' Wissel Reggina Wissel N. Viola voor M. Lanzaro Reggina
70' Wissel Arezzo Wissel O. Essabr voor H. Erpen Arezzo
76' Wissel Reggina Wissel D. Adejo voor F. Brienza Reggina
76' Wissel Arezzo Wissel S. Sereni voor C. Miglietta Arezzo
80' Wissel Reggina Wissel S. Missiroli voor A. Barillà Reggina
90' Doelpunt Reggina Doelpunt S. Missiroli Reggina