Nabeschouwing Salerno - Benevento (1-0) || Coppa Italia 2009/2010

Zaterdag 8 augustus 2009 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2009/2010 neemt Salerno het zaterdag 8 augustus 2009 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Benevento.

Via de Salerno - Benevento live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salerno - Benevento (1-0)

Het Coppa Italia duel tussen Salerno en Benevento is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Salerno. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 56e minuut dacht Salerno op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Caputo. Helaas voor Salerno werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Salerno - Benevento
1
0
LIVE Salerno - Benevento 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salerno - Benevento teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Salerno Gele kaart voor G. Kyriazis Salerno
0' Gele kaart Salerno Gele kaart voor D. Carcuro Salerno
0' Gele kaart Salerno Gele kaart voor G. Statella Salerno
0' Gele kaart Benevento Gele kaart voor S. Ferraro Benevento
0' Gele kaart Benevento Gele kaart voor I. Pedrelli Benevento
0' Gele kaart Benevento Gele kaart voor J. Landaida Benevento
0' Gele kaart Benevento Gele kaart voor G. Pacciardi Benevento
0' Gele kaart Benevento Gele kaart voor F. Evacuo Benevento
56' Doelpunt Salerno Doelpunt F. Caputo Salerno
63' Wissel Benevento Wissel F. Evacuo voor P. Clemente Benevento
70' Wissel Benevento Wissel E. DAnna voor G. La Camera Benevento
76' Wissel Salerno Wissel A. Bastrini voor M. Stendardo Salerno
76' Wissel Salerno Wissel E. Ferraro voor V. Pepe Salerno
76' Wissel Benevento Wissel I. Carcione voor V. de Liguori Benevento
90' Wissel Salerno Wissel F. Agresta voor G. Statella Salerno