Nabeschouwing SPAL - Como (2-1) || Coppa Italia 2009/2010

Zondag 2 augustus 2009 - 20:30 uur



In de Coppa Italia 2009/2010 neemt SPAL het zondag 2 augustus 2009 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Como. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Paolo Mazza in Ferrara.

Via de SPAL - Como live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SPAL - Como (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen SPAL en Como is geëindigd in een 2-1 overwinning voor SPAL. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 22e minuut dacht SPAL op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Arma. Helaas voor SPAL werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 25e minuut was het Como dat via R. Riva dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Meloni dacht na 40 minuten te scoren voor SPAL, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken SPAL - Como
Goals
2
1
LIVE SPAL - Como 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SPAL - Como teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
0' Gele kaart SPAL Gele kaart voor A. Bracaletti SPAL
0' Gele kaart Como Gele kaart voor O. Brevi Como
0' Gele kaart Como Gele kaart voor C. Maggioni Como
0' Gele kaart Como Gele kaart voor E. Brevi Como
22' Doelpunt SPAL Doelpunt R. Arma SPAL
25' Doelpunt Como Doelpunt R. Riva Como
40' Doelpunt SPAL Doelpunt G. Meloni SPAL
54' Wissel Como Wissel E. Terraneo voor D. Balleri Como
56' Wissel SPAL Wissel E. Schiavon voor M. Bedin SPAL
60' Wissel Como Wissel R. Riva voor E. Brevi Como
68' Wissel SPAL Wissel A. Gaspari voor S. Lorenzi SPAL
75' Wissel SPAL Wissel F. Bazzani voor R. Arma SPAL
88' Wissel Como Wissel J. Mbida voor S. Sehic Como
Video hoogtepunten en samenvatting SPAL - Como
Opstellingen SPAL - Como

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing SPAL - Como

SPAL en Como spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Coppa Italia.

Het is voor het eerst dat SPAL en Como elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst SPAL 0
Winst Como 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
SPAL - Como Opstelling SPAL Opstelling Como Live SPAL - Como Live SPAL - Como kijken SPAL - Como kijken Live SPAL - Como stream SPAL - Como Fox Sports Nabeschouwing SPAL - Como Uitslag SPAL - Como Statistieken SPAL - Como Coppa Italia 2009/2010 SPAL - Como wedden SPAL - Como gokken SPAL - Como Unibet