Nabeschouwing Spezia - Hellas Verona (0-1) || Coppa Italia 2009/2010

Maandag 3 augustus 2009 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2009/2010 neemt Spezia het maandag 3 augustus 2009 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Hellas Verona.

Via de Spezia - Hellas Verona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spezia - Hellas Verona (0-1)

Het Coppa Italia duel tussen Spezia en Hellas Verona is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Hellas Verona. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 96e minuut dacht Hellas Verona op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Selva. Helaas voor Hellas Verona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Spezia - Hellas Verona
LIVE Spezia - Hellas Verona 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spezia - Hellas Verona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Spezia Gele kaart voor N. Lazzaro Spezia
0' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor L. Ceccarelli Hellas Verona
0' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor G. Pugliese Hellas Verona
0' Gele kaart Hellas Verona Gele kaart voor F. Cangi Hellas Verona
55' Wissel Hellas Verona Wissel M. Scapini voor E. Berrettoni Hellas Verona
64' Wissel Spezia Wissel M. Baldini voor N. Cintoi Spezia
64' Wissel Hellas Verona Wissel J. Gomez Taleb voor N. Ciotola Hellas Verona
70' Wissel Hellas Verona Wissel F. Pensalfini voor L. Campisi Hellas Verona
85' Wissel Spezia Wissel A. Del Padrone voor G. Dura Spezia
96' Doelpunt Hellas Verona Doelpunt A. Selva Hellas Verona