Nabeschouwing Taranto - Cosenza (1-3) || Coppa Italia 2009/2010

Zondag 2 augustus 2009 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2009/2010 neemt Taranto het zondag 2 augustus 2009 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Cosenza.

Via de Taranto - Cosenza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Taranto - Cosenza (1-3)

Het Coppa Italia duel tussen Taranto en Cosenza is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Cosenza. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor R. Bolzan in de 0e minuut, waardoor Taranto met een man minder kwam te staan. In de 21e minuut was het Taranto dat via R. Innocenti dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Porchia dacht na 34 minuten te scoren voor Cosenza, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 68e minuut scoorde Cosenza via G. Caccavallo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 83 minuten spelen wist Cosenza via D. Danti de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Taranto - Cosenza
1
3
LIVE Taranto - Cosenza 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Taranto - Cosenza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Taranto Gele kaart voor A. Lolli Taranto
0' Rode kaart Taranto Rode kaart voor R. Bolzan Taranto
0' Gele kaart Cosenza Gele kaart voor F. Roselli Cosenza
0' Gele kaart Cosenza Gele kaart voor G. Caccavallo Cosenza
21' Doelpunt Taranto Doelpunt R. Innocenti Taranto
34' Doelpunt Cosenza Doelpunt S. Porchia Cosenza
37' Gele kaart Taranto Gele kaart voor G. Nocentini Taranto
51' Wissel Taranto Wissel B. Iraci voor D. Sciaudone Taranto
60' Wissel Taranto Wissel D. Giorgino voor A. Quadri Taranto
68' Doelpunt Cosenza Doelpunt G. Caccavallo Cosenza
71' Wissel Taranto Wissel F. Spinelli voor M. Berretti Taranto
78' Wissel Cosenza Wissel D. Fabio voor F. Roselli Cosenza
81' Wissel Cosenza Wissel M. La Canna voor F. Ceccarelli Cosenza
83' Doelpunt Cosenza Doelpunt D. Danti Cosenza
89' Wissel Cosenza Wissel G. Nastasi voor L. Chianello Cosenza