Nabeschouwing Vicenza - Cremonese (1-2) || Coppa Italia 2009/2010

Zondag 9 augustus 2009 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2009/2010 neemt Vicenza het zondag 9 augustus 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cremonese.

Via de Vicenza - Cremonese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vicenza - Cremonese (1-2)

Het Coppa Italia duel tussen Vicenza en Cremonese is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Cremonese. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 75e minuut dacht Cremonese op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Nizzetto. Helaas voor Cremonese werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 84e minuut was het Vicenza dat via S. Botta dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Fietta dacht na 90 minuten te scoren voor Cremonese, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Vicenza - Cremonese
1
2
LIVE Vicenza - Cremonese 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vicenza - Cremonese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Vicenza Gele kaart voor V. Di Cesare Vicenza
0' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor W. Viali Cremonese
0' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor M. Paoloni Cremonese
0' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor G. Fietta Cremonese
0' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor M. Guidetti Cremonese
57' Wissel Cremonese Wissel A. Galuppo voor S. Sales Cremonese
60' Wissel Vicenza Wissel F. Forò voor E. Braiati Vicenza
62' Wissel Cremonese Wissel M. Coda voor R. Musetti Cremonese
72' Wissel Vicenza Wissel D. Gavazzi voor G. Misuraca Vicenza
75' Doelpunt Cremonese Doelpunt L. Nizzetto Cremonese
84' Doelpunt Vicenza Doelpunt S. Botta Vicenza
85' Wissel Cremonese Wissel S. Mauri voor L. Nizzetto Cremonese
90' Doelpunt Cremonese Doelpunt G. Fietta Cremonese
Video hoogtepunten en samenvatting Vicenza - Cremonese
Opstellingen Vicenza - Cremonese

Voorbeschouwing Vicenza - Cremonese

Vicenza en Cremonese spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Coppa Italia.

De vorige ontmoeting tussen Vicenza en Cremonese in de Coppa Italia vond plaats op 18 augustus 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cremonese. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Cremonese favoriet. 1 keer wist de ploeg van Vicenza te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Vicenza. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.