Nabeschouwing Sint-Eloois-Winkel - Genk (0-6) || Croky Cup 2021/2022

Woensdag 27 oktober 2021 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2021/2022 neemt Sint-Eloois-Winkel het woensdag 27 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Genk. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Terschueren in Sint-Eloois-Winkel.

Via de Sint-Eloois-Winkel - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Eloois-Winkel - Genk (0-6)

Het Croky Cup duel tussen Sint-Eloois-Winkel en Genk is onder leiding van scheidsrechter Michiel De Cuyper geëindigd in een 0-6 overwinning voor Genk. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 34 minuten. I. Ugbo maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Genk vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Genk vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Arteaga op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 39e minuut volgde een derde treffer van Genk, waarmee G. Arteaga zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Genk geen gas terug, waardoor in de 44e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van J. Paintsil. De 0-5 voor Genk volgde even later in de 80e minuut nadat I. Ugbo namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 88e minuut en kwam op naam te staan van Genk speler B. Toma, die daarmee tekende voor de 0-6.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Michiel De Cuyper bij een 0-6 eindstand in het voordeel van Genk, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Sint-Eloois-Winkel - Genk 0-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Eloois-Winkel - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Wissel Sint-Eloois-Winkel Wissel A. Galens voor M. Kubimbana Sint-Eloois-Winkel
31' Gele kaart Sint-Eloois-Winkel Gele kaart voor Pupe Sint-Eloois-Winkel
34' Gele kaart Sint-Eloois-Winkel Gele kaart voor Sint-Eloois-Winkel
34' Penalty Genk Penalty I. Ugbo Genk 0-1
36' Doelpunt Genk Doelpunt G. Arteaga Genk 0-2
39' Doelpunt Genk Doelpunt G. Arteaga Genk 0-3
44' Doelpunt Genk Doelpunt J. Paintsil Genk 0-4
46' Wissel Genk Wissel T. Rommens voor G. Arteaga Genk
46' Wissel Sint-Eloois-Winkel Wissel Dewaele voor M. Voskanyan Sint-Eloois-Winkel
47' Gele kaart Sint-Eloois-Winkel Gele kaart voor Sint-Eloois-Winkel
62' Gele kaart Sint-Eloois-Winkel Gele kaart voor Sint-Eloois-Winkel
64' Gele kaart Genk Gele kaart voor Genk
80' Doelpunt Genk Doelpunt I. Ugbo Genk 0-5
88' Doelpunt Genk Doelpunt B. Toma Genk 0-6
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Eloois-Winkel - Genk
Opstellingen Sint-Eloois-Winkel - Genk

Voorbeschouwing Sint-Eloois-Winkel - Genk

Sint-Eloois-Winkel en Genk spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michiel De Cuyper en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sint-Eloois-Winkel en Genk elkaar treffen in de Croky Cup.