Nabeschouwing Genk - KV Oostende (0-1) || Croky Cup 2016/2017

Dinsdag 31 januari 2017 - 20:45 uur

In de Croky Cup 2016/2017 neemt Genk het dinsdag 31 januari 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Luminus Arena in Genk.

Via de Genk - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genk - KV Oostende (0-1)

Het Croky Cup duel tussen Genk en KV Oostende is geëindigd in een 0-1 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 8e minuut dacht KV Oostende op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Musona. Helaas voor KV Oostende werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Genk - KV Oostende
LIVE Genk - KV Oostende 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genk - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt KV Oostende Doelpunt K. Musona KV Oostende
11' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor B. Capon KV Oostende
23' Wissel Genk Wissel José Naranjo voor M. Samatta Genk
37' Gele kaart Genk Gele kaart voor S. Dewaest Genk
70' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor F. Berrier KV Oostende
72' Wissel Genk Wissel T. Sušić voor S. Dewaest Genk
75' Wissel KV Oostende Wissel J. Akpala voor L. Dimata KV Oostende
76' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor W. Dutoît KV Oostende
84' Wissel Genk Wissel S. Berge voor R. Malinovskiy Genk
86' Wissel KV Oostende Wissel A. Jali voor K. Musona KV Oostende
89' Wissel KV Oostende Wissel Fernando Canesin voor F. Berrier KV Oostende
93' Gele kaart Genk Gele kaart voor J. Uronen Genk
Video hoogtepunten en samenvatting Genk - KV Oostende
Opstellingen Genk - KV Oostende

Voorbeschouwing Genk - KV Oostende

Genk en KV Oostende spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Croky Cup.

De vorige ontmoeting tussen Genk en KV Oostende in de Croky Cup vond plaats op 17 januari 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is KV Oostende favoriet. 1 keer wist de ploeg van Genk te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Genk. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.