Nabeschouwing KV Oostende - Zulte-Waregem (3-3) (2-4 na strafschoppen) || Croky Cup 2016/2017

Zaterdag 18 maart 2017 - 20:45 uur

In de Croky Cup 2016/2017 neemt KV Oostende het zaterdag 18 maart 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Roi Baudouin (Bruxelles (Brussel)) in Brussel.

Via de KV Oostende - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Zulte-Waregem (3-3) (2-4 na strafschoppen)

Het Croky Cup duel tussen KV Oostende en Zulte-Waregem is geëindigd in een overwinning voor Zulte-Waregem. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Zulte-Waregem het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 2-4 gewonnen werd.

In de 19e minuut dacht KV Oostende op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Dimata. Helaas voor KV Oostende werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 25e minuut was het Zulte-Waregem dat via T. Derijck dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Dimata dacht na 54 minuten te scoren voor KV Oostende, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 64e minuut scoorde Zulte-Waregem via S. Coopman, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Na 111 minuten spelen wist Zulte-Waregem via B. Gueye de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 116e minuut scoorde K. Musona namens KV Oostende. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 2-4 score in het voordeel van Zulte-Waregem, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken KV Oostende - Zulte-Waregem
3
3
LIVE KV Oostende - Zulte-Waregem 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor M. Jonckheere KV Oostende
11' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor T. Derijck Zulte-Waregem
19' Doelpunt KV Oostende Doelpunt L. Dimata KV Oostende
25' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt T. Derijck Zulte-Waregem
54' Doelpunt KV Oostende Doelpunt L. Dimata KV Oostende
57' Wissel Zulte-Waregem Wissel B. Gueye voor C. Lepoint Zulte-Waregem
57' Wissel Zulte-Waregem Wissel S. Coopman voor A. Cordaro Zulte-Waregem
64' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt S. Coopman Zulte-Waregem
71' Wissel KV Oostende Wissel Fernando Canesin voor M. Jonckheere KV Oostende
82' Wissel Zulte-Waregem Wissel R. Mühren voor O. Kaya Zulte-Waregem
87' Wissel KV Oostende Wissel Y. El Ghanassy voor F. Berrier KV Oostende
97' Wissel KV Oostende Wissel J. Akpala voor L. Dimata KV Oostende
111' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt B. Gueye Zulte-Waregem
112' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor R. Mühren Zulte-Waregem
116' Penalty KV Oostende Penalty K. Musona KV Oostende
120' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor K. Musona KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Zulte-Waregem
Opstellingen KV Oostende - Zulte-Waregem

Voorbeschouwing KV Oostende - Zulte-Waregem

KV Oostende en Zulte-Waregem spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Croky Cup.

De vorige ontmoeting tussen KV Oostende en Zulte-Waregem in de Croky Cup vond plaats op 11 november 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zulte-Waregem. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Zulte-Waregem favoriet. 2 keer wist de ploeg van KV Oostende te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor KV Oostende. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.