Nabeschouwing Meux - Cappellen (4-5) || Croky Cup 2016/2017

Zondag 28 augustus 2016 - 16:00 uur

In de Croky Cup 2016/2017 neemt Meux het zondag 28 augustus 2016 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cappellen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade des Vert et Blanc in Meux.

Via de Meux - Cappellen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Meux - Cappellen (4-5)

Het Croky Cup duel tussen Meux en Cappellen is geëindigd in een 4-5 overwinning voor Cappellen. Na 45 minuten stond er een 1-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 12e minuut dacht Cappellen op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Ben Ahmed. Helaas voor Cappellen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 21e minuut was het Cappellen dat via R. Kil dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Mathyssen dacht na 28 minuten te scoren voor Cappellen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 32e minuut scoorde Meux via A. Eloy, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 37 minuten spelen wist Cappellen via R. Kil de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 52e minuut scoorde A. Eloy namens Meux. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 57e minuut leek A. Eloy te scoren voor Meux, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 63e minuut leek S. Van den Heuvel te scoren voor Cappellen, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren. In de 79e minuut leek C. Van Hyfte te scoren voor Meux, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-5 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Meux - Cappellen
4
5
LIVE Meux - Cappellen 4-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Meux - Cappellen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Meux Gele kaart voor B. Renson Meux
0' Gele kaart Meux Gele kaart voor C. Van Hyfte Meux
0' Gele kaart Meux Gele kaart voor T. Macalli Meux
0' Gele kaart Cappellen Gele kaart voor S. Van den Heuvel Cappellen
0' Gele kaart Meux Gele kaart voor G. Baudoin Meux
12' Doelpunt Cappellen Doelpunt R. Ben Ahmed Cappellen
21' Doelpunt Cappellen Doelpunt R. Kil Cappellen
28' Doelpunt Cappellen Doelpunt D. Mathyssen Cappellen
32' Doelpunt Meux Doelpunt A. Eloy Meux
37' Doelpunt Cappellen Doelpunt R. Kil Cappellen
52' Penalty Meux Penalty A. Eloy Meux
55' Wissel Cappellen Wissel S. Kil voor P. Kempeneers Cappellen
57' Penalty Meux Penalty A. Eloy Meux
63' Doelpunt Cappellen Doelpunt S. Van den Heuvel Cappellen
65' Wissel Meux Wissel M. Tonneau voor A. Eloy Meux
68' Wissel Meux Wissel G. Baudoin voor A. Boreux Meux
71' Wissel Cappellen Wissel R. Lenaerts voor R. Ben Ahmed Cappellen
77' Wissel Cappellen Wissel J. Van Den Brande voor S. Van den Heuvel Cappellen
79' Doelpunt Meux Doelpunt C. Van Hyfte Meux