Nabeschouwing Sint-Eloois-Winkel - Geel (0-1) || Croky Cup 2016/2017

Zondag 28 augustus 2016 - 16:00 uur

In de Croky Cup 2016/2017 neemt Sint-Eloois-Winkel het zondag 28 augustus 2016 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Geel. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Terschueren in Sint-Eloois-Winkel.

Via de Sint-Eloois-Winkel - Geel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Eloois-Winkel - Geel (0-1)

Het Croky Cup duel tussen Sint-Eloois-Winkel en Geel is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Geel. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 64e minuut dacht Geel op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Kerckhofs. Helaas voor Geel werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sint-Eloois-Winkel - Geel
LIVE Sint-Eloois-Winkel - Geel 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Eloois-Winkel - Geel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Sint-Eloois-Winkel Gele kaart voor J. Sucaet Sint-Eloois-Winkel
0' Gele kaart Sint-Eloois-Winkel Gele kaart voor V. Bostoen Sint-Eloois-Winkel
0' Gele kaart Geel Gele kaart voor K. Haagen Geel
0' Gele kaart Geel Gele kaart voor A. Koita Geel
0' Gele kaart Sint-Eloois-Winkel Gele kaart voor A. Vanfleteren Sint-Eloois-Winkel
64' Penalty Geel Penalty K. Kerckhofs Geel
70' Wissel Sint-Eloois-Winkel Wissel A. Vanfleteren voor V. Bostoen Sint-Eloois-Winkel
76' Wissel Sint-Eloois-Winkel Wissel M. Demets voor D. Yde Sint-Eloois-Winkel
76' Wissel Geel Wissel S. Demulder voor A. Karadayi Geel
85' Wissel Geel Wissel N. Robin voor C. De Norre Geel
90' Wissel Sint-Eloois-Winkel Wissel F. Delestrain voor G. Vanaudenaerde Sint-Eloois-Winkel
90' Wissel Geel Wissel J. Van Der Heyden voor A. Koita Geel