Nabeschouwing Sint-Niklaas - Sporting Hasselt (0-1) || Croky Cup 2016/2017

Zondag 28 augustus 2016 - 16:00 uur

In de Croky Cup 2016/2017 neemt Sint-Niklaas het zondag 28 augustus 2016 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Hasselt. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcentrum Meesterstraat in Nieuwkerken-Waas.

Via de Sint-Niklaas - Sporting Hasselt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Niklaas - Sporting Hasselt (0-1)

Het Croky Cup duel tussen Sint-Niklaas en Sporting Hasselt is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sporting Hasselt. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 54e minuut dacht Sporting Hasselt op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Di Lallo. Helaas voor Sporting Hasselt werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sint-Niklaas - Sporting Hasselt
LIVE Sint-Niklaas - Sporting Hasselt 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Niklaas - Sporting Hasselt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Sint-Niklaas Gele kaart voor B. De Witte Sint-Niklaas
0' Gele kaart Sint-Niklaas Gele kaart voor Y. Quintelier Sint-Niklaas
0' Gele kaart Sint-Niklaas Gele kaart voor Q. Panneel Sint-Niklaas
0' Gele kaart Sint-Niklaas Gele kaart voor F. Lo Giudice Sint-Niklaas
0' Gele kaart Sporting Hasselt Gele kaart voor J. Matland Sporting Hasselt
0' Gele kaart Sporting Hasselt Gele kaart voor F. Teker Sporting Hasselt
0' Gele kaart Sporting Hasselt Gele kaart voor A. Ouedraogo Sporting Hasselt
54' Doelpunt Sporting Hasselt Doelpunt A. Di Lallo Sporting Hasselt
75' Wissel Sint-Niklaas Wissel M. Van Ruyssevelt voor M. Verheuge Sint-Niklaas
76' Wissel Sporting Hasselt Wissel H. Bilican voor A. Ouedraogo Sporting Hasselt
82' Wissel Sporting Hasselt Wissel F. Carratta voor L. Sağlam Sporting Hasselt
85' Wissel Sint-Niklaas Wissel Y. Da Cunha voor J. Van Osselaer Sint-Niklaas