Nabeschouwing Sint-Truiden - Gent (0-1) || Croky Cup 2023/2024

Woensdag 6 december 2023 - 20:30 uur

In de Croky Cup 2023/2024 neemt Sint-Truiden het woensdag 6 december 2023 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stayen in Sint Truiden.

Via de Sint-Truiden - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Gent (0-1)

Het Croky Cup duel tussen Sint-Truiden en Gent is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 0-1 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door Hugo Cuypers, waarmee Gent met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Gent.

LIVE Sint-Truiden - Gent 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Doelpunt Gent Doelpunt Hugo Cuypers met assist van Malick Fofana Gent 0-1
65' Wissel Gent Wissel Andrew Hjulsager voor Malick Fofana Gent
65' Wissel Gent Wissel Gift Emmanuel Orban voor Tarik Tissoudali Gent
75' Wissel Sint-Truiden Wissel Shinji Okazaki voor Olivier Dumont Sint-Truiden
75' Wissel Sint-Truiden Wissel Joselpho Barnes voor Wolke Janssens Sint-Truiden
75' Wissel Sint-Truiden Wissel Ryoya Ogawa voor Eric Junior Bocat Sint-Truiden
75' Wissel Sint-Truiden Wissel Jarne Steuckers voor Fatih Kaya Sint-Truiden
76' Wissel Gent Wissel Noah Fadiga voor Matisse Samoise Gent
76' Wissel Gent Wissel Hyun-seok Hong voor Sven Kums Gent
82' Gele kaart Gent Gele kaart voor Tsuyoshi Watanabe Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Gent
Opstellingen Sint-Truiden - Gent
De opstellingen van Sint-Truiden en Gent zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.