Nabeschouwing Sporting Charleroi - Genk (1-3) (na verlenging) || Croky Cup 2016/2017

Woensdag 14 december 2016 - 20:30 uur

In de Croky Cup 2016/2017 neemt Sporting Charleroi het woensdag 14 december 2016 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Genk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - Genk (1-3) (na verlenging)

Het Croky Cup duel tussen Sporting Charleroi en Genk is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Genk. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Genk dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 69e minuut dacht Genk op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Karelis. Helaas voor Genk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 84e minuut was het Sporting Charleroi dat via S. Willems dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. N. Karelis dacht na 94 minuten te scoren voor Genk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 114e minuut werd Clinton Mata van Sporting Charleroi met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Sporting Charleroi het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 116 minuten spelen wist Genk via N. Karelis de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Genk die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-3 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Sporting Charleroi - Genk
1
3
LIVE Sporting Charleroi - Genk 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

56' Gele kaart Genk Gele kaart voor L. Trossard Genk
69' Doelpunt Genk Doelpunt N. Karelis Genk
70' Wissel Sporting Charleroi Wissel C. Benavente voor D. Bakar Sporting Charleroi
78' Wissel Genk Wissel T. Buffel voor L. Bailey Genk
81' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Baby voor C. Tainmont Sporting Charleroi
81' Wissel Sporting Charleroi Wissel C. Bedia voor M. Fall Sporting Charleroi
84' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt S. Willems Sporting Charleroi
84' Gele kaart Genk Gele kaart voor J. Brabec Genk
94' Doelpunt Genk Doelpunt N. Karelis Genk
105' Wissel Genk Wissel T. Sušić voor M. Samatta Genk
114' Rode kaart Sporting Charleroi Rode kaart voor Clinton Mata Sporting Charleroi
116' Doelpunt Genk Doelpunt N. Karelis Genk
120' Wissel Genk Wissel S. Dewaest voor N. Karelis Genk
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - Genk
Opstellingen Sporting Charleroi - Genk

Voorbeschouwing Sporting Charleroi - Genk

Sporting Charleroi en Genk spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Croky Cup.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Charleroi en Genk in de Croky Cup vond plaats op 2 december 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genk. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.