Nabeschouwing Sprimont-Comblain - Turnhout (2-2) (7-6 na strafschoppen) || Croky Cup 2016/2017

Zaterdag 27 augustus 2016 - 19:30 uur

In de Croky Cup 2016/2017 neemt Sprimont-Comblain het zaterdag 27 augustus 2016 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Turnhout. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Tultay in Sprimont.

Via de Sprimont-Comblain - Turnhout live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sprimont-Comblain - Turnhout (2-2) (7-6 na strafschoppen)

Het Croky Cup duel tussen Sprimont-Comblain en Turnhout is geëindigd in een overwinning voor Sprimont-Comblain. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Sprimont-Comblain het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 7-6 gewonnen werd.

In de 5e minuut dacht Sprimont-Comblain op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Biatour. Helaas voor Sprimont-Comblain werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 8e minuut was het Turnhout dat via J. Schijvenaars dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Biatour dacht na 22 minuten te scoren voor Sprimont-Comblain, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 57e minuut scoorde Turnhout via G. Michiels, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 7-6 score in het voordeel van Sprimont-Comblain, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Sprimont-Comblain - Turnhout
2
2
LIVE Sprimont-Comblain - Turnhout 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sprimont-Comblain - Turnhout teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Sprimont-Comblain Gele kaart voor R. Giardiana Sprimont-Comblain
0' Gele kaart Sprimont-Comblain Gele kaart voor F. Zennaro Sprimont-Comblain
0' Gele kaart Sprimont-Comblain Gele kaart voor M. Sahuké Sprimont-Comblain
0' Gele kaart Turnhout Gele kaart voor S. Goossens Turnhout
0' Gele kaart Turnhout Gele kaart voor S. Dillien Turnhout
0' Gele kaart Turnhout Gele kaart voor M. Eelen Turnhout
5' Doelpunt Sprimont-Comblain Doelpunt A. Biatour Sprimont-Comblain
8' Doelpunt Turnhout Doelpunt J. Schijvenaars Turnhout
22' Doelpunt Sprimont-Comblain Doelpunt A. Biatour Sprimont-Comblain
53' Wissel Turnhout Wissel M. Eelen voor K. Eyeson Turnhout
57' Doelpunt Turnhout Doelpunt G. Michiels Turnhout
73' Wissel Sprimont-Comblain Wissel D. Beltrame voor T. Englebert Sprimont-Comblain
96' Wissel Sprimont-Comblain Wissel J. Meunier voor A. Biatour Sprimont-Comblain
98' Wissel Turnhout Wissel T. Hayen voor S. Goossens Turnhout
112' Wissel Turnhout Wissel J. Machielsen voor N. Van de Vel Turnhout