Nabeschouwing Waasland-Beveren - Oosterwijk (2-0) || Croky Cup 2016/2017

Woensdag 21 september 2016 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2016/2017 neemt Waasland-Beveren het woensdag 21 september 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Oosterwijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Freethiel-Stadion in Beveren-Waas.

Via de Waasland-Beveren - Oosterwijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Oosterwijk (2-0)

Het Croky Cup duel tussen Waasland-Beveren en Oosterwijk is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Waasland-Beveren. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 20e minuut dacht Waasland-Beveren op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Marquet. Helaas voor Waasland-Beveren werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 71e minuut was het Waasland-Beveren dat via L. Jans dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Waasland-Beveren - Oosterwijk
2
0
LIVE Waasland-Beveren - Oosterwijk 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Oosterwijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor N. De Schutter Waasland-Beveren
0' Gele kaart Oosterwijk Gele kaart voor J. Meseure Oosterwijk
0' Gele kaart Oosterwijk Gele kaart voor F. Fall Oosterwijk
16' Wissel Waasland-Beveren Wissel F. Vanzo voor O. Myny Waasland-Beveren
20' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt F. Marquet Waasland-Beveren
53' Wissel Oosterwijk Wissel W. Mennes voor T. Janssen Oosterwijk
59' Wissel Oosterwijk Wissel F. Fall voor Philippe Paoli Oosterwijk
60' Wissel Waasland-Beveren Wissel S. Schrijvers voor J. Cools Waasland-Beveren
64' Wissel Oosterwijk Wissel R. Benhamou voor A. Hoefnagels Oosterwijk
68' Wissel Waasland-Beveren Wissel A. Boljević voor N. Ampomah Waasland-Beveren
71' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt L. Jans Waasland-Beveren