Nabeschouwing Club Brugge II - RFC Seraing (0-1) || Eerste Divisie B 2020/2021

Zondag 14 maart 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2020/2021 neemt Club Brugge II het zondag 14 maart 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen RFC Seraing. De wedstrijd wordt gespeeld in Daknamstadion in Lokeren.

Via de Club Brugge II - RFC Seraing live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge II - RFC Seraing (0-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Club Brugge II en RFC Seraing is onder leiding van scheidsrechter Laurent Willems geëindigd in een 0-1 overwinning voor RFC Seraing. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door A. Bernier, waarmee RFC Seraing met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor RFC Seraing uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Club Brugge II - RFC Seraing 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge II - RFC Seraing teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Wissel Club Brugge II Wissel K. Vroman voor N. Shinton Club Brugge II
22' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor B. Sabaouni RFC Seraing
43' Gele kaart Club Brugge II Gele kaart voor F. Mendy Club Brugge II
46' Wissel Club Brugge II Wissel X. Blomme voor M. Servais Club Brugge II
54' Wissel RFC Seraing Wissel W. Faye voor B. Sabaouni RFC Seraing
66' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt A. Bernier met assist van A. Al Badaoui RFC Seraing 0-1
71' Wissel RFC Seraing Wissel A. D. Ndiaye voor A. Al Badaoui RFC Seraing
72' Wissel RFC Seraing Wissel M. Mouhli voor D. Milicevic RFC Seraing
77' Gele kaart Club Brugge II Gele kaart voor I. Van der Brempt Club Brugge II
82' Wissel Club Brugge II Wissel A. Sagna voor I. Hautekiet Club Brugge II
87' Gele kaart Club Brugge II Gele kaart voor M. de Cuyper Club Brugge II
90' Wissel RFC Seraing Wissel A. Cascio voor M. Mouhli RFC Seraing
90' Wissel Club Brugge II Wissel K. Vanrafelghem voor I. Van der Brempt Club Brugge II
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge II - RFC Seraing
Opstellingen Club Brugge II - RFC Seraing
De opstellingen van Club Brugge II en RFC Seraing zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Club Brugge II - RFC Seraing

Club Brugge II en RFC Seraing treffen elkaar in de 23e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Laurent Willems en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge II en RFC Seraing in de Eerste Divisie B vond plaats op 31 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor RFC Seraing. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is RFC Seraing favoriet. 3 keer wist de ploeg van Club Brugge II te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Club Brugge II. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Club Brugge II 0
Winst RFC Seraing 3
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Club Brugge II op een 8e positie staat, terwijl we RFC Seraing terugvinden op de 2e plaats.