Nabeschouwing Lommel United - RFC Seraing (1-3) || Eerste Divisie B 2020/2021

Zaterdag 24 april 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2020/2021 neemt Lommel United het zaterdag 24 april 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen RFC Seraing. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - RFC Seraing live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - RFC Seraing (1-3)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lommel United en RFC Seraing is onder leiding van scheidsrechter Brent Staessens geëindigd in een 1-3 overwinning voor RFC Seraing. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door A. Al Badaoui, waarmee RFC Seraing met 0-1 de leiding nam. Lommel United kwam in de 60e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Lemoine, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 71e minuut zette G. Kilota zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee RFC Seraing de leiding in de wedstrijd nam.

Na 80 minuten werd de voorsprong voor RFC Seraing vergroot nadat A. Al Badaoui de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor RFC Seraing.

LIVE Lommel United - RFC Seraing 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - RFC Seraing teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Wissel RFC Seraing Wissel A. Bernier voor M. Gueye RFC Seraing
26' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor M. Ugalde Lommel United
46' Wissel RFC Seraing Wissel B. Boulenger voor W. Faye RFC Seraing
49' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt A. Al Badaoui met assist van A. Bernier RFC Seraing 0-1
57' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor Y. Nadrani RFC Seraing
59' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor B. Boulenger RFC Seraing
60' Doelpunt Lommel United Doelpunt L. Lemoine met assist van K. Kis Lommel United 1-1
62' Wissel Lommel United Wissel K. J. Attah voor R. Belghali Lommel United
63' Wissel RFC Seraing Wissel B. Sabaouni voor S. Lahssaini RFC Seraing
63' Wissel RFC Seraing Wissel G. Kilota voor M. Maydana RFC Seraing
71' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt G. Kilota met assist van B. Sabaouni RFC Seraing 1-2
72' Wissel Lommel United Wissel I. T. Boussouf voor A. Zaroury Lommel United
72' Wissel RFC Seraing Wissel A. Jallow voor S. Basha RFC Seraing
80' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt A. Al Badaoui met assist van G. Kilota RFC Seraing 1-3
81' Wissel Lommel United Wissel C. Roque voor K. Kis Lommel United
81' Wissel Lommel United Wissel K. Saito voor M. Ugalde Lommel United
Video hoogtepunten en samenvatting Lommel United - RFC Seraing
Opstellingen Lommel United - RFC Seraing
De opstellingen van Lommel United en RFC Seraing zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Lommel United - RFC Seraing

Lommel United en RFC Seraing treffen elkaar in de 28e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Brent Staessens en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lommel United en RFC Seraing in de Eerste Divisie B vond plaats op 6 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor RFC Seraing. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is RFC Seraing favoriet. 4 keer wist de ploeg van Lommel United te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Lommel United. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lommel United 1
Winst RFC Seraing 4
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lommel United op een 3e positie staat, terwijl we RFC Seraing terugvinden op de 2e plaats.