Nabeschouwing Club Brugge II - Liège (1-2) || Eerste Divisie B 2023/2024

Vrijdag 12 april 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Club Brugge II het vrijdag 12 april 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Liège. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge II - Liège live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge II - Liège (1-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Club Brugge II en Liège is onder leiding van scheidsrechter Dunken Van De Velde geëindigd in een 1-2 overwinning voor Liège. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door A. Arslan, waarmee Liège met 0-1 de leiding nam. Club Brugge II kwam in de 75e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Liam De Smet, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 82e minuut zette B. Bruggeman zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Liège de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Dunken Van De Velde, waardoor Liège dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Club Brugge II - Liège 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge II - Liège teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Liège Doelpunt A. Arslan Liège 0-1
38' Gele kaart Liège Gele kaart voor A. Cascio Liège
46' Wissel Club Brugge II Wissel Shion Homma voor C. Talbi Club Brugge II
58' Wissel Liège Wissel Y. Loemba voor A. Arslan Liège
61' Wissel Club Brugge II Wissel Laurens Goemaere voor Alejandro Granados Club Brugge II
62' Wissel Club Brugge II Wissel Mohamed Salah voor J. Bisiwu Club Brugge II
64' Gele kaart Club Brugge II Gele kaart voor K. Furo Club Brugge II
73' Wissel Liège Wissel J. Lioka voor M. Mouhli Liège
75' Doelpunt Club Brugge II Doelpunt Liam De Smet Club Brugge II 1-1
75' Wissel Club Brugge II Wissel K. Furo voor Jessi Da Silva Club Brugge II
78' Gele kaart Club Brugge II Gele kaart voor R. Merlen Club Brugge II
82' Doelpunt Liège Doelpunt B. Bruggeman met assist van B. Nyssen Liège 1-2
84' Gele kaart Liège Gele kaart voor Mohamed Salah Liège
84' Wissel Club Brugge II Wissel William Simba voor Amine Et Taïbi Club Brugge II
86' Wissel Liège Wissel M. Cavelier voor A. Cascio Liège
86' Wissel Liège Wissel L. Lucker voor B. Bruggeman Liège
87' Wissel Liège Wissel B. Van Den Ackerveken voor R. Merlen Liège
93' Gele kaart Liège Gele kaart voor L. Lucker Liège
93' Gele kaart Club Brugge II Gele kaart voor Lenn De Smet Club Brugge II
94' Gele kaart Club Brugge II Gele kaart voor Lenn De Smet Club Brugge II
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge II - Liège
Opstellingen Club Brugge II - Liège
De opstellingen van Club Brugge II en Liège zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Club Brugge II - Liège

Club Brugge II en Liège treffen elkaar in de 29e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dunken Van De Velde en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge II en Liège in de Eerste Divisie B vond plaats op 15 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Liège. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Liège favoriet. 1 keer wist de ploeg van Club Brugge II te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Club Brugge II. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Club Brugge II 0
Winst Liège 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Club Brugge II op een 10e positie staat, terwijl we Liège terugvinden op de 7e plaats.