Nabeschouwing Deinze - Lommel United (1-2) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zondag 12 mei 2024 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Deinze het zondag 12 mei 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lommel United. De wedstrijd wordt gespeeld in Burgermeester Van De Wiele Stadion in Deinze.

Via de Deinze - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deinze - Lommel United (1-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Deinze en Lommel United is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 1-2 overwinning voor Lommel United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door J. Talvitie, waarmee Lommel United met 0-1 de leiding nam. Deinze kwam in de 66e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Lennart Mertens, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 79e minuut zette Diego Rosa zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Lommel United de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Wesli De Cremer, waardoor Lommel United dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Deinze - Lommel United 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deinze - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Doelpunt Lommel United Doelpunt J. Talvitie met assist van Diego Rosa Lommel United 0-1
46' Wissel Deinze Wissel Sven Braken voor Alessio Staelens Deinze
66' Doelpunt Deinze Doelpunt Lennart Mertens met assist van Jellert Van Landschoot Deinze 1-1
72' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Souleymane Anne Deinze
73' Wissel Deinze Wissel Amar Fatah voor Lennart Mertens Deinze
73' Wissel Lommel United Wissel Jaime Sierra voor Alex Granell Lommel United
73' Wissel Deinze Wissel Guillaume De Schryver voor Gaëtan Hendrickx  Deinze
79' Doelpunt Lommel United Doelpunt Diego Rosa met assist van Arthur Lommel United 1-2
81' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Dries Wouters Deinze
81' Wissel Deinze Wissel Nicolas Mercier voor Emilio Kehrer Deinze
82' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Laurent Lemoine Lommel United
84' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Jaime Sierra Deinze
84' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Christophe Janssens Deinze
86' Gele kaart Deinze Gele kaart voor K. Aguilar Deinze
89' Wissel Deinze Wissel Guillaume De Schryver voor Denis Prychynenko Deinze
94' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Zalán Vancsa Lommel United
93' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Nicolas Mercier Deinze
Video hoogtepunten en samenvatting Deinze - Lommel United
Opstellingen Deinze - Lommel United
De opstellingen van Deinze en Lommel United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Deinze - Lommel United

Deinze en Lommel United treffen elkaar in de e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wesli De Cremer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deinze en Lommel United in de Eerste Divisie B vond plaats op 5 mei 2024 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Lommel United favoriet. 8 keer wist de ploeg van Deinze te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Deinze. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.