Nabeschouwing Patro Eisden - Deinze (0-4) || Eerste Divisie B 2023/2024

Zaterdag 27 april 2024 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Patro Eisden het zaterdag 27 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Deinze. De wedstrijd wordt gespeeld in Patro Stadion in Maasmechelen.

Via de Patro Eisden - Deinze live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Patro Eisden - Deinze (0-4)

Het Eerste Divisie B duel tussen Patro Eisden en Deinze is onder leiding van scheidsrechter Wim Smet geëindigd in een 0-4 overwinning voor Deinze. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door Gonzalo Almenara , waarmee Deinze met 0-1 de leiding nam. Deinze vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Emilio Kehrer op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Deinze vervolgens op 0-3. Het was Lennart Mertens die vanaf 11 meter wist te scoren in de 63e minuut.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Deinze in de 78e minuut, nadat Emilio Kehrer de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Deinze.

LIVE Patro Eisden - Deinze 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Patro Eisden - Deinze teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor T. Pietermaat Patro Eisden
42' Doelpunt Deinze Doelpunt Gonzalo Almenara  Deinze 0-1
44' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Laurent Lemoine Deinze
46' Wissel Patro Eisden Wissel S. Bammens voor W. Corstjens Patro Eisden
48' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Lennart Mertens Deinze
53' Doelpunt Deinze Doelpunt Emilio Kehrer Deinze 0-2
54' Wissel Patro Eisden Wissel Y. Bentayeb voor T. Pietermaat Patro Eisden
63' Penalty Deinze Penalty Lennart Mertens Deinze 0-3
69' Wissel Patro Eisden Wissel M. Noubissi voor T. Pierrot Patro Eisden
69' Wissel Patro Eisden Wissel E. Sam voor S. Sigurðarson Patro Eisden
70' Wissel Deinze Wissel Souleymane Anne voor Lennart Mertens Deinze
78' Doelpunt Deinze Doelpunt Emilio Kehrer met assist van Jellert Van Landschoot Deinze 0-4
81' Wissel Deinze Wissel Guillaume De Schryver voor Emilio Kehrer Deinze
81' Wissel Deinze Wissel Víctor Álvarez voor Christophe Janssens Deinze
90' Wissel Deinze Wissel Ayman Kassimi voor Alessio Staelens Deinze
Video hoogtepunten en samenvatting Patro Eisden - Deinze
Opstellingen Patro Eisden - Deinze
De opstellingen van Patro Eisden en Deinze zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Patro Eisden - Deinze

Patro Eisden en Deinze treffen elkaar in de e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wim Smet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Patro Eisden en Deinze in de Eerste Divisie B vond plaats op 9 februari 2024 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Patro Eisden favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Deinze slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.