Nabeschouwing Deinze - Patro Eisden (2-1) || Eerste Divisie B 2023/2024

Woensdag 1 mei 2024 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Deinze het woensdag 1 mei 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Patro Eisden. De wedstrijd wordt gespeeld in Burgermeester Van De Wiele Stadion in Deinze.

Via de Deinze - Patro Eisden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deinze - Patro Eisden (2-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Deinze en Patro Eisden is onder leiding van scheidsrechter Jan Boterberg geëindigd in een 2-1 overwinning voor Deinze. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door M. Noubissi, waarmee Patro Eisden met 0-1 de leiding nam. Deinze kwam in de 62e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Kenneth Schuermans, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 71e minuut zette Jellert Van Landschoot zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Deinze de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 83e minuut moest Patro Eisden verder met een man minder, nadat Denis Prychynenko een tweede gele kaart kreeg. In de 89e minuut moest Patro Eisden verder met een man minder, nadat J. Renson een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jan Boterberg, waardoor Deinze dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Deinze - Patro Eisden 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deinze - Patro Eisden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor S. Bammens Patro Eisden
18' Doelpunt Patro Eisden Doelpunt M. Noubissi Patro Eisden 0-1
22' Wissel Deinze Wissel Souleymane Anne voor Emilio Kehrer Deinze
32' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Alessio Staelens Deinze
36' VAR: Afgekeurd doelpunt Denis Prychynenko Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Denis Prychynenko Deinze
50' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Teo Quintero Deinze
46' Wissel Patro Eisden Wissel E. Sam voor S. Hassaini Patro Eisden
46' Wissel Deinze Wissel Guillaume De Schryver voor Lennart Mertens Deinze
46' Wissel Deinze Wissel Jaime Sierra voor Gaëtan Hendrickx  Deinze
53' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Gonzalo Almenara  Deinze
53' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor E. Sam Patro Eisden
62' Doelpunt Deinze Doelpunt Kenneth Schuermans met assist van Teo Quintero Deinze 1-1
71' Doelpunt Deinze Doelpunt Jellert Van Landschoot met assist van Souleymane Anne Deinze 2-1
72' Wissel Patro Eisden Wissel J. Heekeren voor Patro Eisden
74' Wissel Patro Eisden Wissel L. Bamona voor Bafodé Dansoko Patro Eisden
74' Wissel Deinze Wissel T. Pierrot voor S. Bammens Deinze
76' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Nicolas Mercier Jellert Van Landschoot Deinze
78' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor Kenneth Schuermans Patro Eisden
80' Gele kaart Patro Eisden Gele kaart voor J. Renson Patro Eisden
82' Wissel Deinze Wissel H. Dijkhuizen voor Deinze
82' Gele kaart Deinze Gele kaart voor Sven Braken Alessio Staelens Deinze
83' Tweede gele kaart Patro Eisden Tweede gele kaart voor Denis Prychynenko Patro Eisden
89' Tweede gele kaart Patro Eisden Tweede gele kaart voor J. Renson Patro Eisden
Video hoogtepunten en samenvatting Deinze - Patro Eisden
Opstellingen Deinze - Patro Eisden
De opstellingen van Deinze en Patro Eisden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Deinze - Patro Eisden

Deinze en Patro Eisden treffen elkaar in de e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jan Boterberg en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deinze en Patro Eisden in de Eerste Divisie B vond plaats op 27 april 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deinze. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Deinze als Patro Eisden wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.